Wizaz.pl - Conversation Between trucizna007 and borntoboogie

Wróć   Wizaz.pl > trucizna007

Notka

Conversation Between trucizna007 and borntoboogie
Pokazuję wpisy gości od 1 do 0 z 0
  1. trucizna007
    2008-10-22 15:18
    trucizna007
    a mi też, cholerka
    słodycze to już całkiem... po rocznej przerwie
  2. borntoboogie
    2008-10-18 21:31
    borntoboogie
    no właśnie coś mi ostatnio kiepsko idzie ta walka..
  3. trucizna007
    2008-10-18 20:10
    trucizna007
    borntoboogie, walcz !
  4. trucizna007
    2008-09-27 15:11
    trucizna007
    dzięki za mocne słowa
    ale ja mam problem z pro ana.. ciągle do tego wracam
  5. borntoboogie
    2008-09-26 21:38
    borntoboogie
    weź się w garść i dalej walcz to normalne, każdy ma słabsze momenty
  6. trucizna007
    2008-09-26 14:28
    trucizna007
    ogólna niechęć, płacz i ta chol*rna bezsilność..
    a tak bardzo chcę!
  7. borntoboogie
    2008-09-25 22:28
    borntoboogie
    A muszę przyznać, że dobrze Wreeeeszcie udka ruszyły! Jest cm mniej Tak samo w łydkach!! Jestem bardzo zadowolona i tak samo bardzo zmotywowana do dalszej walki Mam nadzieję, że teraz pójdzie już z górki, a nie znów stanie w miejscu! A co z Tobą? Czyżby małe załamanie w trzymaniu dietki (skąd ja to znam...)?
  8. trucizna007
    2008-09-25 22:19
    trucizna007
    ponownie: jak ci idzie ? mi tragicznie..
  9. trucizna007
    2008-09-16 00:25
    trucizna007
    spoko. nawet nie pamiętam..
    jakoś,. a nie wiem, naprawdę. powiem tak: walczę ze sobą całe życie,
    z różnymi przerwami, nastrojami i motywacjami, a ruszyło jakoś od ok... końca lipca lub sierpnia. nie mam siły cały czas uśmiechać się i mówić sobie schudnę. to na serio różnie bywa.
  10. borntoboogie
    2008-09-15 22:20
    borntoboogie
    dzięki wielkie za opis, ja się dziś dowiedziałam, że może to być wina zbyt dużej ilości węglowodanów. od jutra jem nie więcej węgli niż jak w ilości 3 kromek chleba pełnoziarnistego. i duuużo białka i warzyw. do tego kupuję sobię jutro ThermLineII i mam już ułożony plan ćwiczeń na cały tydzień! jestem pozytywnie nastawiona! A zdradź w ile czasu udało Ci się osiągnąć takie efekty? Mam nadzieję, że te moje uda ruszą wreszcie! Dzięki wielkie za wiad. i przepraszam, że dopiero teraz odpisuję, ale kiepsko ostatnio z czasem u mnie i mało mam wolnych chwil tylko dla siebie, by dłużej na wizażu posiedzieć i dokładnie wszystko przejrzeć Buziaki!!!

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:44.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.