Wizaz.pl - Conversation Between BananowaBrazylijka and be_kissable

Wróć   Wizaz.pl > BananowaBrazylijka

Notka

Conversation Between BananowaBrazylijka and be_kissable
Pokazuję wpisy gości od 1 do 0 z 0
  1. BananowaBrazylijka
    2010-01-16 14:19
    BananowaBrazylijka
    głupol taki z Ciebie ;***** Ale też panienkę bardzo lovv
  2. be_kissable
    2010-01-15 21:27
    be_kissable
    i doceniam i będę.
  3. be_kissable
    2010-01-15 21:27
    be_kissable
    Ciebie?! Ciebie nie da się zapomnieć. i wiem czemu bywasz rzadko, ale mimo to zawsze doceniałam Twoją twórczość.
  4. BananowaBrazylijka
    2010-01-15 21:13
    BananowaBrazylijka
    O jejku jejku :O
    Żeeee jaaa ?!
    Aleś mnie zaskoczyła, naprawdę !
    Oczywiście pozytywnie, miło że ktoś o mnie pamięta pomimo nie zbyt częstego udzielania się...
    wieeeeeelki w Twoją stronę !
  5. be_kissable
    2010-01-03 16:49
    be_kissable
    co ja widzę? dodałaś niedawno posta no opisowy. cieszę się bardzo, bo mi się zawsze Twoje cuda podobają. i kradnę oczywiście. i czekam na jakąś nową dawkę perełek w przyszłości.
  6. be_kissable
    2009-12-10 16:55
    be_kissable
    wiem o czym mówisz.. powtórki.. eeh.
    no, ale cóż.. niestety tak to jest jak nowe przyjdą i nawet regulaminu nie przeczytają.. ja wszystko rozumiem.. ja też jestem w sumie nowa, bo to mój pierwszy wątek na opisowym i może z 2 tyg. na wizażu.. ale kurcze no.. to chyba jasne, że zanim się napisze to czyta się 1 stronę, a na 1 stronie napisany jest jak byk regulamin.! i prośby.. piszą, że od tego jest wątek z prośbami a one swoje. ale no cóż.. nic nie poradzimy.
  7. BananowaBrazylijka
    2009-12-09 18:30
    BananowaBrazylijka
    hihihi no to milutko że się podoba :P
    A na opisowym nie mam czasu bywać i szczerze mówiąc ochoty też nie mam....
    Robi się niezły bajzel, aż szkoda niekiedy czytać.
    A jeśli na Twoim Avatarze widnieje pani kissable to pozostaje mi tylko się ukłonić księżniczce ;O
  8. be_kissable
    2009-12-09 12:13
    be_kissable
    uwielbiam Twój avatar.

a opisy... miodzio. bywaj częściej.
  9. be_kissable
    2009-11-17 18:50
    be_kissable
    wow, nie spodziewałam się, że aż tak się spodoba
  10. BananowaBrazylijka
    2009-11-17 17:13
    BananowaBrazylijka
    Widzę że Panience Railen też spodobało się to co mnie Pełna podziwu jestem ;o naprawdę !!!
    Pozdrawiam i to było śliczne, jedyny dłuższy post który doczytałam do końca od wielu części wątku :P

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:41.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.