Wizaz.pl - Conversation Between CaMa and ZakreconaNaMaxa

Wróć   Wizaz.pl > CaMa

Notka

Conversation Between CaMa and ZakreconaNaMaxa
Pokazuję wpisy gości od 1 do 0 z 0
  1. CaMa
    2010-08-18 16:46
    CaMa
    okey.
  2. ZakreconaNaMaxa
    2010-08-18 12:07
    ZakreconaNaMaxa
    JUż poprawilam pomylkę...przepraszam bardzo)
    Wybaczci.
  3. CaMa
  4. CaMa
    2010-08-18 11:06
    CaMa
    było pytanie 'sama tworzyłaś?' odpowiedziałaś 'tak, wena z wakacji' już gubisz się w wersjach moja Droga ... chyba, że to Ty piszesz teksty Dąbrowskiej, w takim razie zwracam honor i przepraszam, że się oburzyłam.

używaj cudzysłowowa, to nie boli, a oszczędza nieprzyjemności.
  5. ZakreconaNaMaxa
    2010-08-18 10:42
    ZakreconaNaMaxa
    nie powiedziałam ze wymyśliłam tylko, że wpadłam na to żeby to dodać.....
    Źle się wyraziłam.!
  6. ZakreconaNaMaxa
    2010-08-18 10:42
    ZakreconaNaMaxa
    nie powiedziałam ze wymyśliłam tylko, że wpadłam na to żeby to dodać.....
    Źle się wyraziłam.!
  7. CaMa
    2010-08-17 18:49
    CaMa
    "Inna" - Ania Dąbrowska w tekście tej piosenki jest jak to twierdzisz opis Twojego autorstwa jak to możliwe ?
    proszę, umieszczaj cudzysłowy nad opisami NIE Twojego autorstwa i nie przypisuj sobie cudzych tekstów.
  8. ZakreconaNaMaxa
    2010-08-17 18:38
    ZakreconaNaMaxa
    no tak...
    wena z wakacji.
  9. CaMa
    2010-08-17 17:01
    CaMa
    "miała tysiąc myśli w jednej chwili i niewiele czasu, by zrobić cokolwiek, nie umiała uśmiechnąć się tak byś zauważył ją wśród tylu innych "

świetny opis, sama tworzyłaś ?

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.