Wizaz.pl - Conversation Between Chardonnay89 and carolinej

Wróć   Wizaz.pl > Chardonnay89

Notka

Conversation Between Chardonnay89 and carolinej
Pokazuję wpisy gości od 1 do 0 z 0
  1. carolinej
    2019-08-31 17:24
    carolinej
    Cześć, jakiś czas tamu pisałaś do mnie wiadomość o spotkaniach. Nie wiem dlaczego ją przegapiłam, jeżeli nadal masz ochotę poznać kogoś nowego, wyjść gdzieś to odezwij się. Pozdrawiam
  2. Chardonnay89
    2018-05-24 20:50
    Chardonnay89
    Czesc odzywam się bo jakis czas temu cos pisalas na wątku o spotkaniach w Kato i okolicach. Ja mieszkam w centrum, od jakiegoś roku i jak to w nowym miejscu znam tak naprawdę tyle co osoby z pracy, ciezko umowic się ze starymi znajomymi, kazdy ma swoje sprawy/rodzinę, ja nie mam dzieci, lubię wieczorne wyjscia, posiedziec na miescie w klubie. Mam 28lat, Magda. Pisz jesli masz chęć,

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.