Wizaz.pl - Conversation Between absorbeed and katastroficzna

Wróć   Wizaz.pl > absorbeed

Notka

Conversation Between absorbeed and katastroficzna
Pokazuję wpisy gości od 1 do 1 z 1
  1. katastroficzna
    2010-10-17 08:33
    katastroficzna
    No co Ty . Jestem szczera!
  2. absorbeed
    2010-10-16 20:14
    absorbeed
    żarty sobie stroisz!
  3. katastroficzna
    2010-10-16 20:08
    katastroficzna
    Lipa ? Noo co Ty! genialna jesteś
  4. absorbeed
    2010-10-16 20:06
    absorbeed
    talent, talent.
    moja weeena? e tam.
    sama lipa i wypociny.
  5. katastroficzna
    2010-10-16 19:59
    katastroficzna
    Ja? Talent ?
    Nie wierzę
    Aa jak taam Twoja wena się ma ? Bo z tego co widzę to jest w świetnej formie
  6. absorbeed
    2010-10-16 19:52
    absorbeed
    o takim talencie się nie zapomina. ** ;
  7. katastroficzna
    2010-10-16 19:46
    katastroficzna
    Jeej
    Dziękuję, miło mi
  8. absorbeed
    2010-10-16 19:44
    absorbeed
    ja pamiętaaaaaaaaaaaam!
    ja, ja, jaaaaaaaaaaaaaaa!

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.