Wizaz.pl - Conversation Between misiok and RozowaSkeyterka

Wróć   Wizaz.pl > misiok

Notka

Conversation Between misiok and RozowaSkeyterka
Pokazuję wpisy gości od 1 do 0 z 0
  1. RozowaSkeyterka
    2010-10-03 17:20
    RozowaSkeyterka
    Skarbie co sie dzieje?
    Masz gg ? Pogadamy na spokojnie :głaszcze:
  2. misiok
    2010-10-03 17:18
    misiok
    No to niech się częściej pokazuję.
    Ja jestem ostatnio w rozsypce. Jako osoba zawsze uśmiechnięta, nigdy nie pokazuję po sobie, że mnie coś boli.
    A teraz zwykli ludzie z klasy się pytają, co ze mną nie tak itp.. I rodzice. Czyli możesz sobie wyobrazić mój stan
  3. RozowaSkeyterka
    2010-10-03 17:15
    RozowaSkeyterka
    Jak to małe. Banan mi się na buzi zrobił.
    Mój misiOk <3 ;*
  4. misiok
    2010-10-03 16:36
    misiok
    Ukazało się coś dla Pani
    Wiem, że kiepskie ale specjalnie dla Ciebie
  5. RozowaSkeyterka
    2010-10-03 16:22
    RozowaSkeyterka
    Ja pamiętam !. A ja to nikt ?
  6. misiok
    2010-10-03 15:44
    misiok
    Weny szukam.. myślałam, żeby wrócić. Ale i tak mnie już nikt nie pamięta..
  7. RozowaSkeyterka
    2010-09-25 14:48
    RozowaSkeyterka
    A panienka gdzie sie podziewa?

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.