Wizaz.pl - Conversation Between Margot45 and tymena

Wróć   Wizaz.pl > Margot45

Notka

Conversation Between Margot45 and tymena
Pokazuję wpisy gości od 1 do 0 z 0
  1. Margot45
    2014-09-02 09:24
    Margot45
    Kaś, no co Ty, przecież ja wiem, jak to w pracy
    U mnie jakoś powoli leci...." ja dostaję świra w okropnej pracy z okropną szefową" - o, to bym mogła równie dobrze ja napisać a relaksuję się bardziej leniwie - znaczy, czytam. I jak było słońce to się jednocześnie opalałam
  2. tymena
    2014-09-02 09:17
    tymena
    Margotko przepraszam, nie mogłam odebrać. Wczoraj rozmawiając z moją mami zawiesiłam policzkiem rozmowę i zadzwoniłam przez przypadek do Ciebie U mnie wszytko ok, dzieć polazł do gimnazjum, ja dostaję świra w okropnej pracy z okropną szefową ale staram się brać to wszystko na miękko. Odkryłam wielką przyjemność w bieganiu i tak własnie relaksuję się po pracy

A u Ciebie dobrze?
  3. tymena
    2014-04-11 08:56
    tymena
    Małgosia, co z Twoją łazienką?
    zmieniłaś lokum?
  4. Margot45
    2013-05-20 08:06
    Margot45
    Kasiu
  5. tymena
    2013-05-18 17:32
    tymena
    Małgoś
  6. tymena
    2013-01-14 09:23
    tymena
    Dziękuję Małgosiu
  7. Margot45
    2013-01-14 09:20
    Margot45
    Kasia, sto lat dla Ciebie
    Niech Ci się wiedzie, co sobie zamarzysz - magisterki na piątkę, góry pachnących flaszek, szczęścia rodzinnego i sukcesów zawodowych - wszystkiego najlepszego!
  8. tymena
    2012-10-29 15:32
    tymena
    hihi
  9. Margot45
    2012-10-29 15:28
    Margot45
    Nie poznałam Cię, Tajniaczko
  10. Margot45
    2012-10-18 10:08
    Margot45
    Ano boli, sama wiesz,jaka opuszka jest unerwiona trudno, z tydzień muszę odczekac, jak nie więcej zanim w ogóle da się go przedłużyć akrylem czy żelem, w tej chwili nawet nie ma do czego - równe 5mm poszło, mierzyłam

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.