Wizaz.pl - Conversation Between blessed with a curse and kabeda

Wróć   Wizaz.pl > blessed with a curse

Notka

Conversation Between blessed with a curse and kabeda
Pokazuję wpisy gości od 1 do 0 z 0
  1. blessed with a curse
    2016-02-06 13:46
    blessed with a curse
    Czy moja wiadomość prywatna do Ciebie doszła? Proszę o odpowiedź .
  2. kabeda
    2016-02-02 23:53
    kabeda
    Cześć. czy zdecydowałaś się na operację? Ja byłam na konsultacji wczoraj i moje przewidywania potwierdziły się. Mój przypadek zaliczył do tych bardziej skomplikowanych. Efekt jest mocno nieprzewidywalny. Odezwij się, proszę.Pozrawiam

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.