Wizaz.pl - Conversation Between Aggis and lexxi

Wróć   Wizaz.pl > Aggis

Notka

Conversation Between Aggis and lexxi
Pokazuję wpisy gości od 1 do 0 z 0
  1. Aggis
    2013-10-03 06:06
    Aggis
    Co za pech! ciekawe czy komukolwiek udało sie upolować. Czy może dali na stan czegoś czego w ogóle nie mieli
  2. lexxi
    2013-10-02 21:34
    lexxi
    Niestety nie będzie sampla waniliowej La Perli, bo mi anulowali zamówienie z powodu braku towaru dziady jedne!!! ((
  3. Aggis
    2013-10-01 21:02
    Aggis
    oo dzięki wielkie, jak się nie złamię i nie kliknę w ciemno to będę bardzo wdzięczna za sampla jakby mieli DE w tej cenie to byłoby super, ale pewnie jakby mieli to też by było wystawione.. ale może uda im się skądś jeszcze ściągnąć skoro maja dostęp do 2 pozostałych zapachów z tej serii. Wiem jak bardzo Ci zależy na Dark Extacy więc trzymam mocno kciuki!!
  4. lexxi
    2013-10-01 20:52
    lexxi
    Kochana, jak mi przyjdzie, to służę samplem kusi mnie jeszcze Ruby Perlage z tej serii, podobno podobna do MDCH a kasy brak ale napisałam im maila z pytaniem o Dark Extacy, jakby mieli w takiej cenie, to koniec świata
  5. Aggis
    2013-10-01 20:49
    Aggis
    dzięki za odpowiedź myślałam, że może znasz i napiszesz parę słów. Na fragrantice tylko jedna opinia, wprawdzie bardzo dobra, ale i tak się trochę boję brać w ciemno...
  6. lexxi
    2013-06-15 17:19
    lexxi
    No właśnie wiem, do tej pory jestem zażenowana Super, dzięki z góry
  7. Aggis
    2013-06-15 17:17
    Aggis
    no to sobie potestowałaś hihi jak upoluję flakon (o ile upoluje, bo muszę najpierw powtórzyć testy) to podeślę Ci próbkę
  8. lexxi
    2013-06-15 16:33
    lexxi
    Kochana, ale wstyd w Lublinie nie ma Douglasa a najlepsze jest to, że mi się coś ubzdurało, że jest i zaciągnęłam TŻta do galerii przekonana, że przetestuję Naomi i szukam, szukam tego Douglasa, a tam Sephora nie wiem jak ja mogłam się tak pomylić chyba nieprędko przetestuję Naomi
  9. Aggis
    2013-06-15 15:34
    Aggis
    hej lexxi, udało Ci się już przetestować nową NC? Ciekawa jestem Twojej opinii ja na powtórne testy w końcu nie dotarłam, może jutro się uda

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:06.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.