Wizaz.pl - Conversation Between agnyska81 and taka taka

Wróć   Wizaz.pl > agnyska81

Notka

Conversation Between agnyska81 and taka taka
Pokazuję wpisy gości od 1 do 1 z 1
  1. agnyska81
    2012-09-11 20:22
    agnyska81
    Chcę, daję znać.
  2. taka taka
    2012-09-11 20:21
    taka taka
    Agnysko, czy Ty się chcesz starej DV pozbywać ?
    bo jakby co to daj znać
    może miałabym coś w zamian ?
  3. taka taka
    2010-09-23 22:12
    taka taka
    Agnysko, żadk0 bywam na wizazu, i stąd pewnie umknęło mi, że Ci nie odpisałam
    za życzenia dziękuję
    a z Twojej listy niestety nic nie mam do zbycia
    upodobanie do Anioła podzielam, sama sobie ostatnio nwą flaszkę kupiłam
    mnie się Angel w pewien sposób do Pereł wydaje podobny
  4. agnyska81
    2010-09-12 20:40
    agnyska81
    Moniko! Przybywam na czas, aby złożyć najlepsze życzenia urodzinowe. Morza miłości, spełnienia, zdrowia i życiowej radości

A w sprawie Pereł - chętnie oddam za coś z wishlisty, Aniołka, aniołkową pielęgnację, Flowerbomb (aż sama się boję tego co napisałam )... Jeśli masz coś do oddania, to odezwij się na PW, chętnie przejrzę, bo ostatnio mała rewolucja zapachowa u mnie
  5. taka taka
    2010-09-11 14:38
    taka taka
    Dzień dobry Agnysko
    przyszłam z pytaniem:
    a co byś za Perły chciała?
    i pozdrawiam oczywiście
  6. agnyska81
    2009-12-31 07:22
    agnyska81
    Tako, bardzo dziękuję za tak pozytywne życzenia
  7. taka taka
    2009-12-30 22:43
    taka taka
    Agnysko
    gratuluję i bardzo się cieszę
    wspaniała wiadomość
    teraz dbaj o siebie i bądź szczęśliwa
  8. taka taka
    2008-06-07 16:52
    taka taka
    Agnysko teraz dopiero zauważyłam, że organizujesz zakupy kadzideł CdG
    zorientowałam się zbyt późno, ale gdyby się ktoś wykruszył, to ja chętnie wezmę 5-10ml obojętnie którego kadzidła

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:54.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.