Wizaz.pl - Conversation Between taka taka and Porcelainnn

Wróć   Wizaz.pl > taka taka

Notka

Conversation Between taka taka and Porcelainnn
Pokazuję wpisy gości od 1 do 0 z 0
  1. taka taka
    2008-12-25 08:20
    taka taka
    Porcelanko, trafilas - uwielbiam snieg, a jesli dodamy do tego gory i narty to jestem najszczesliwsza istota na swiecie
    Ja wczoraj zlozylam na zywo tyle zyczen, ze sie wyczerpalam i moge Cie juz tylko wirtualnie wysciskac i zyczyc Ci wszystkiego NAJ.... (a Ty juz na pewno bedziesz wiedziala co sobie w miejsce kropek wstawic )
    Porcelanko tym razem tylko znad filizanki z kawa, ale nawet na mnie jeszcze zbyt wczenie

spoznilam sie z Tymi zyczeniami, ale sie pochorowalam i nie zagladalam na Wizaz, teraz z przyjemnoscia nadrabiam zaleglosci
  2. Porcelainnn
    2008-12-23 20:04
    Porcelainnn
    Nawet nie wiem czy lubisz śnieg... ale mi w te Święta najbardziej go brakuje. Przesyłam najcieplejsze życzenia wszystkiego co najlepsze (znad porto, nie mogło być inaczej! ) i serdeczne pacnięcie małą śnieżką ( oczywiście pudłuję)
  3. taka taka
    2008-12-02 07:29
    taka taka
    te nasze pozdrowienia zaczynają wyglądać jak rozmowa alkoholiczek
    tym razem więc macham do Ciebie z kubkiem kawy w ręku
  4. Porcelainnn
    2008-12-01 19:08
    Porcelainnn
    Takuś - ja wczoraj przy lampce brandy siedziałam... Dziś już bez, ale i tak przesyłam ciepłe pozdrowienia
  5. taka taka
    2008-11-30 16:45
    taka taka
    pozdrawiam Cię, tym razem znad kieliszka z czerwonym winem
  6. taka taka
    2008-11-20 22:59
    taka taka
    miło byłoby wypić razem to wino
    na zdrowie i dobranoc
  7. Porcelainnn
    2008-11-20 22:44
    Porcelainnn
    Takuśna, tak spontanicznie - dobrej nocy
  8. taka taka
    2008-11-09 18:45
    taka taka
    szturchnąć zawsze mogę

fajnie piszesz
  9. Porcelainnn
    2008-11-09 11:47
    Porcelainnn
    Od Ciebie to nawet szturchnięcie miłe

Przykro mi, że spotkanie z CH było takie niefortunne (...)
    Co do pokrewieństwa, niezmiennie fascynują mnie klasyki kobiecości - Dolce Vita, Dune, Piątka. Uwielbiam też Twojego dentystę (KC Black), Ogródek Śródziemnomorski i niepowtarzalne New Haarlem.

Są nieraz spore różnice, ale one tylko urozmaicają sytuację... zgadzam się; pięknie różnić się tak pięknie.

Miłej niedzieli
  10. taka taka
    2008-11-07 22:03
    taka taka
    ja Cię mogę szturchnąć, bo pewnie wolałabyś, żeby kto inny przytulał

Porcelanko, wpadłam, żeby podzielić się wrażeniem po teście (króciutkim z konieczności) męskiej CH z próbki od Ciebie
    pamiętam, jak pięknie pisałaś o tym zapachu, nastawiłam się na ucztę .... a tu klapa i
    szorowanie pachnącej ręki od nadgarstka do łokcia
    ten zapach wrzucam do woreczka razem z Reflection Amouage, Fleur de Liane L'artisana, Image Cerruti i Ogódkiem Monsunowym
    tak w ogóle to chyba nie jesteśmy zapachowymi siostrami, nawet nie jesteśmy kuzynkami
    i miło pomyśleć, że tak pięknie i pachnąco się różnimy
    i obie pięknie pachniemy oczywiście

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:48.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.