Wizaz.pl - Conversation Between Ludowa and Mercy

Wróć   Wizaz.pl > Ludowa

Notka

Conversation Between Ludowa and Mercy
Pokazuję wpisy gości od 1 do 0 z 0
  1. Ludowa
    2008-07-27 19:35
    Ludowa
    To był komplement. Ponoć mocny niebieski jest modny w tym sezonie... albo był modny w poprzednim, nie wiem, nie znam sie ;-)
  2. Mercy
    2008-07-27 16:46
    Mercy
    Wywazone?Coś Ci się nie podoba?;D
  3. Ludowa
    2008-07-27 13:08
    Ludowa
    OMG, Mercy, ale Ty masz wyważone kolory profilu
  4. Ludowa
    2008-07-18 12:13
    Ludowa
    Wiem, wiem... ;-)
  5. Mercy
    2008-07-18 10:30
    Mercy
    hhahaha wiesz jak to jest jak się człek martwi
  6. Ludowa
    2008-07-18 08:44
    Ludowa
    Nie bądź taka niecierpliwa...
    Doszło oczywiście, już odpisałam, sorry za zwłokę Pozdrawiam
  7. Mercy
    2008-07-17 19:44
    Mercy
    Ludzia pisałam do Ciebie na pw doszło?
  8. Mercy
    2008-05-27 20:40
    Mercy
    no tylko zebym sama tych zasad zywienowych umiała przestrzegacJuz mi kilka kilo przybyło i oponka na brzuszku-trzeba chyba sie bedzie troszke zredukowac;P
  9. Ludowa
    2008-05-27 11:33
    Ludowa
    Dietetykę... wow!
    ...Przydasz się
  10. Mercy
    2008-05-27 09:27
    Mercy
    Nie zapomne LudziaJa włsnie mysle nawet zeby dietetyke studiowac, ale zobaczymy jak to sie wszystko potoczy

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:58.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.