Wizaz.pl - Conversation Between Aggie125 and szugarbejb

Wróć   Wizaz.pl > Aggie125

Notka

Conversation Between Aggie125 and szugarbejb
Pokazuję wpisy gości od 1 do 0 z 0
  1. szugarbejb
    2010-02-07 17:13
    szugarbejb
    Aggie, wróciłaś
  2. szugarbejb
    2008-05-19 14:17
    szugarbejb
    Jak się to obsługuje, cholerka ?? Nie wiem właśnie, ale wydaje mi się, że jak ktoś wpisze ten kod aktywujący, to właściciel tego kodu będzie miał dodatkowe punkty, myślę więc znów że trzeba to traktować tak samo jak głosowanie na kogoś w konkursach ... Napisz do autorki PW z zapytaniem może ??
  3. Aggie125
    2008-05-19 13:52
    Aggie125
    Hej,
    co sądzisz o tym konkursie na indeks? Nie jestem pewna, jak to zakwalifikować, ten kod użytkownika polecającego jest trochę podejrzany, aczkolwiek nigdzie nie jest napisane, że ktos ma na tym zarabiać czy coś...

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.