Wizaz.pl - Conversation Between Aggie125 and taka taka

Wróć   Wizaz.pl > Aggie125

Notka

Conversation Between Aggie125 and taka taka
Pokazuję wpisy gości od 1 do 1 z 1
  1. taka taka
    2009-05-18 21:50
    taka taka
    Aggie, już wpłacam
    przepraszam, zaganiana jestem
    chętnie przetestowałabym męskie Jubilation XXV Amouage, albo Royal Musca Micallef
  2. Aggie125
    2009-05-18 21:37
    Aggie125
    Moniś, daj znać jaką chcesz próbke do Heliotropu, wiekszośc wpłat już mam i lada dzień idę do Quality dokonać Wielkich Zakupów...
  3. taka taka
    2009-05-16 20:05
    taka taka
    Aggie poproszę o Twoje dane na Pw, nie mogę się wpisać w klubie
    ja chętbnie odbiorę od ciebie atomizer osobiście przy okazji
  4. taka taka
    2009-04-14 16:33
    taka taka
    Aggie, ja z 5ml Heliotropu bym chętnie wzięła (nie mam atomizera niestety)
  5. taka taka
    2008-12-25 08:45
    taka taka
    Aggie, szczescia i spokoju w te Swieta dla Ciebie i Twojej Rodziny, niech zycie stanie sie od dzis piekniejsze
  6. taka taka
    2008-11-19 11:44
    taka taka
    Aggie, cieszę się, że napisalaś ostatni post w wątku o podróbach

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:20.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.