Wizaz.pl - Conversation Between sasia73 and passero

Wróć   Wizaz.pl > sasia73

Notka

Conversation Between sasia73 and passero
Pokazuję wpisy gości od 1 do 0 z 0
  1. sasia73
    2013-10-16 19:32
    sasia73
    Wróbliku, dziękuję. Mam straszne zaległości wizażowe, dopiero dziś weszłam po długiej przerwie
  2. passero
    2013-09-01 21:17
    passero
    SAsinko, jeszcze ja ze szczerozłotymi choć spóźnionymi
    I też całuję

3. sasia73
    2013-01-16 05:27
    sasia73
    Wróbliku, Ty inspirujesz mnie tym, że jesteś! A korale na szydełku popełnione, a jakże.
  4. passero
    2013-01-15 22:31
    passero
    Widzę Sasinko, że Ci tu co niektóre, inspiracji dostarczają... Ja też mogę. Chcesz?
    Korale - kulki piękne są! Przynajmniej z daleka takie mi się widzą Czy te kulki na szydełku wykonałaś? Jeśli można zapytać

5. passero
    2011-12-26 14:24
    passero
    Pan Jezus się rodzi i w dom Wasz przychodzi
    A nam kolędnikom zaśpiewać sie godzi
    Macie tu dość chleba z wysokiego nieba
    A nam kolędnikom co łaska dać trzeba
    Którzy tu mieszkacie korzyść z tego macie
    Może nam kolędę dzisiaj dobrą dacie
    Błogosław Wam Boże w polu i w oborze
    Błogosław i w stajni, w komorze, w spiżarni
    Bądźcie tu weseli, jak w niebie anieli
    My tu przybędziemy po drugiej niedzieli.

Hej koleda, kooolędaaaa!
  6. sasia73
    2011-12-02 20:06
    sasia73
    Wróbliku, do sprawy podeszłam rozsądnie, to znaczy sypnęłam miarkę do kupki kremu wielkości orzecha laskowego, wymerdałam i posmarowałam tylko kawałek skóry. Było ok, nic nie szczypało, ciepnęłam na paszczę i też było dobrze. Kiepska jestem w tych chemicznych przeliczeniach, nie wiem, jakie mam stężenie tej witaminki, ale chyba dobre, skoro nie buraczę. Dzięki za troskę, Kochany Pitaszku!
  7. passero
    2011-12-02 17:45
    passero
    Wiesz co Sasinko?
    Ja to bym jeszcze Dorotkę zapytała ile dokładnie tego kremu czy oleju...
    I żeby w mililitrach podała a nie tak na oko
    Podejrzewam, że nie mniej niz 0,15(miarka)x10...
    Bo jak by wit C było więcej niz 10% to mogłoby Cię za bardzo szczypać albo jeszcze odpaść kawałek lica
  8. sasia73
    2011-11-26 10:50
    sasia73
    Wróblu Kochany, a cmoknę Cię w oba policzki z zapewnieniem, że jakby co, to przeczytasz zanim się ukaże jesli w ogóle i w ogole )
  9. passero
    2011-11-25 22:29
    passero
    SeksAsiku, cieszę się, że sprawiedliwości stało się zadość, albo prawie zadość.
    Oby tylko nie przeszkodziło to w realizacji Twoich marzeń, bo tę książkę muszę mieć... i autograf w niej

Ps. Druga w kolejce
  10. passero
    2011-08-25 00:04
    passero

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:38.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.