Wizaz.pl - Conversation Between Favkes and Aggie125

Wróć   Wizaz.pl > Favkes

Notka

Conversation Between Favkes and Aggie125
Pokazuję wpisy gości od 1 do 0 z 0
  1. Aggie125
    2009-03-18 21:40
    Aggie125
    Wiolu, pamiętaj, Twój adres do wysyłki i liczba oraz rodzaj atomizerków - jeśli mam jutro wyslać...
  2. Favkes
    2008-12-25 18:20
    Favkes
    Kiedy puchaty bałwanek
    zsiądzie ze swoich sanek
    węglowymi oczkami
    rozejrzy się między nami

Ja Tobie życzę na święta
    byś była uśmiechnięta
    pogodna i radosna
    niczym Zimą, Pani Wiosna

Żeby spokój i radość
    uczyniły Ci zadość
    wszelkim przykrościom i troskom
    niech idą precz .....

Za pomocą tego wierszyka mojej Aluni, przesyłam Ci najszczersze życzenia. Zdrowych, Spokojnych i Wesołych Świąt.

Fav.
  3. Aggie125
    2008-11-04 08:41
    Aggie125
    Wiolu, już wróciłąm po dłuższej nieobecności na Wizazu i mam nadzieję, że już będe się codziennie tu udzielać. W sprawie reklamacji o której pisałaś chętnie Ci pomogę o ile dam radę, mogłabyś mi ją jakoś podeslać (skanem lub faksem), to przeczytam i zobaczę, czy jest tam coś podpadającego pod klauzulę niedozwoloną.
    Aha, w wątku o sierpniowych Lutkach wypisałam jak moim zdaniem wygląda kwestia rozliczeń, tzn. przeliczyłam nie dla każdego z osobna, ale podliczyłam, ile wychodziłoby za 1 ml zapachu wraz z wysyłką z Francji do Polski. Jestes może dobra z matmy, bo jesli tak, mogłabyś w wolnej chwili zerknąć, czy to dobrze wyliczyłam?
  4. Favkes
    2008-07-05 10:45
    Favkes
    Aguś, co z zakupami w Quality?
    Bo coś cicho na ten temat. Nie to, żebym poganiała - tylko pytam - bo chcę sobie mniej więcej poustalać co, kiedy i jak

buzia
    Fav.

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:29.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.