Wizaz.pl - Conversation Between beata11 and maja79

Wróć   Wizaz.pl > beata11

Notka

Conversation Between beata11 and maja79
Pokazuję wpisy gości od 1 do 0 z 0
  1. beata11
    2009-03-12 12:28
    beata11
    Maj, ucieszyłaś mnie, bo ja go testowałam w czasie upałów, więc teraz czekam z nadzieją na ciepełko. Próbka z Q. przyszła i jest taka sama, więc już nie podejrzewam, że mi w naszym Q. stare dali. ( z zemsty, że trzy razy przychodzę wąchać zanim cos kupię - jak widać - słusznie robię) Może to się faktycznie w cieple rozwija?
  2. maja79
    2009-03-12 10:41
    maja79
    Beatko, Ty wiesz, że ten Menard pachniał na mnie do wieczora?
    Jeden psik! Na prawdę dawał na mnie czadu. I wcale nie był tak zwyczajnie trawiasty. Ale dopiero w cieple to z niego wyszło

A jak na Tobie? Odkryłaś w nim to co czułaś wcześniej, czy jednak jesteś zawiedziona?
  3. maja79
    2009-03-05 08:42
    maja79
    Jasne
  4. beata11
    2009-03-04 16:35
    beata11
    Oj, przeciwności losu nie dały mi sie poprzemieszczać swobodnie.
    Kiedy będę wybierać się "do miasta" ( a musi to być w tym tygodniu- czyli mam 2 dni), zadzwonie do Ciebie przed południem i zapytam czy mogę i o której podejść pod Twoją pracę, dobrze? Pozdrawiam Cię serdecznie
  5. maja79
    2009-03-04 14:43
    maja79
    Beatko, to daj znać kiedy Ci pasuje, to jakoś się umówimy na odbiór .

PS. To, że leży, to mi nie przeszkadza - szkoda mi Cię tylko, że kupiłaś Dzinga! jakieś 3 miesiące temu i w ogóle sobie nie możesz poużywać. A on taki piękny!
  6. beata11
    2009-03-04 13:01
    beata11
    Maju. Od czasu do czasu sobie o niej przypominam. Samochód mam dalej zepsuty, ale może się wreszcie do miasta wybiorę.
    Dręczyło mnie sumienie, że ta odlewka tak mieszka i mieszka u Ciebie.
  7. maja79
    2009-03-04 08:59
    maja79
    Beatko, właśnie zobaczyłam, że w mojej szafce w pracy leży jeszcze odlewka Dzinga dla Ciebie z ostatnich moich wspólnych zakupów! . Matulu! Na śmierć o niej zapomniałam! Ty chyba też
  8. maja79
    2008-12-24 21:55
    maja79
    Z okazji Świat Bożego Narodzenia życzę Ci zdrowia, szczęścia, spokoju i radości w rodzinnym gronie oraz szampańskiej zabawy na Sylwestra i szczęścia w Nowym Roku!
  9. beata11
    2008-11-05 20:33
    beata11
    Cześć! Stella odrobinę za owocowa- oczywiście się na mnie wysładza, ale jest ładniutka. Latem chętnie użyję
  10. maja79
    2008-11-05 09:11
    maja79
    Beatko, jak tam Stella Sheer? Przypadła Ci do gustu?

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.