Wizaz.pl - Conversation Between evenstar and desti

Wróć   Wizaz.pl > evenstar

Notka

Conversation Between evenstar and desti
Pokazuję wpisy gości od 1 do 0 z 0
  1. evenstar
    2009-08-20 09:02
    evenstar
    dzięki za dodanie, bardzo mi miło
  2. evenstar
    2009-07-24 12:07
    evenstar
    wielkie dzieki!
  3. desti
    2009-07-20 19:59
    desti
    ale w necie mozna te wklady kupic ... np. -> http://www.sklep.vea.pl/advanced_sea...1.x=16&I1.y=10
  4. evenstar
    2009-07-20 19:35
    evenstar
    ja pytałam w douglas'ie, pani nie miała zielonego pojęcia o czym mówię.. zdzierstwo to mało powiedziane! poza tym mają wkłady do chanel, shiseido tylko dior im umknął. no nic, będę się pytać co jakiś czas. i pewnie nawet jeśli wejdzie do PL, to będę musiała kupić "specjalne" opakowanie. bardzo dziękuję za tę informację
  5. desti
    2009-07-20 11:37
    desti
    jak kupowalas go w pl to tak samo powinni miec wklady... a zawsze moga sciagnac z centrali w Douglasie... bo to jest zdzierstwo ... w koncu sam wklad jest ponad 10 euro taniej i jak maja w ofercie diorskina to powinni miec wklady do niego...
  6. evenstar
    2009-07-19 21:54
    evenstar
    czyli jednak... ciekawe, kiedy do Polski dotrą te wkłady, jestem fanką tego kompaktu jeśli odmówią nam tej przyjemności to przerzucam się na meteoryty i dior będzie stratny ;p
  7. desti
    2009-07-19 13:10
    desti
    Hej ... wczoraj bylam w Douglasie i popatrzylam za wkladami do diorskina... i faktycznie obok ceny za nowy jest cena za sam wklad ... wiec jest taka mozliwosc i nawet jak nie maja na stanie to zamowia ...

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.