Wizaz.pl - Conversation Between martwa papuga and Kagan

Wróć   Wizaz.pl > martwa papuga

Notka

Conversation Between martwa papuga and Kagan
Pokazuję wpisy gości od 1 do 0 z 0
  1. Kagan
    2009-03-27 16:02
    Kagan
    Papuzik, Madzia prosiła, zeby podać dalej, że jest już EDM i to bez cła
  2. Kagan
    2009-03-11 15:21
    Kagan
    To może pora na następne pędzle
  3. martwa papuga
    2009-03-11 15:09
    martwa papuga
    Cieszę się też mam go od niedawna - pełen zachwyt
  4. Kagan
    2009-03-11 13:52
    Kagan
    Aniu, przyleciał pędzelek. Jest bosssski Dziękuję Ci jeszcze raz bardzo serdecznie
  5. Kagan
    2009-03-10 18:57
    Kagan
    Aniu, to ja dziękuję, że mnie przygarnęłaś Buziaki
  6. martwa papuga
    2009-03-09 20:44
    martwa papuga
    Agnieszko, flat top leci do Ciebie a przelew już jest na moim koncie - dziękuję pięknie
  7. Kagan
    2009-02-23 08:06
    Kagan
    Aniu, ja też zaglądam Skacze nam ten FT po stronce z góry na dół i z powrotem, ale jak go nie było tak nadal nie ma. Czekam z niecierpliwością na paczuszkę Mam nadzieję, że moja dzisiaj cało i bezpiecznie będzie już u Ciebie
  8. martwa papuga
    2009-02-22 21:29
    martwa papuga
    Agnieszko, melduję że zaglądam paręnaście razy dziennie na stronę EM - FT jeszcze nie ma.
    Twoje minerałki wyślę jutro.
  9. Kagan
    2009-02-19 15:45
    Kagan
    O matko, Aniu, uczynisz mnie najszczęśliwszą osobą pod słońcem Napisz mi swojego @ to podrzucę Ci kilka fotek, może ułatwią wybór Co do odsypania, to coś mogłabym podesłać ( zaopatrzyłam się w maleńkie pojemniczki na All ) Napisz czym mogłabym Ci się odwdzięczyć. Mogę zrobić Ci probki zapachów lub odsypać moich pigmentów Nyx ( i zrobić zakupy w L. ) A możesz szukasz jakiś filmów?
  10. martwa papuga
    2009-02-19 15:36
    martwa papuga
    Agnieszko, a tak, że biorę duży zestaw 12 sztuk za 70 usd z przesyłką. (:

Próbki dałoby się, wprawdzie kciałam coś dla siebie, ale nie zające one, mogą poczekać.
    A po prawdzie, to uzbierała mi się w domu mała kolekcja próbek EDM, może mam coś z kolorów, które byś chciała? Zwłaszcza, że pamiętam Twój avatar i jakiejś szalonej opalenizny (ani śnieżnej bladości) nie zauważyłam.

Posiadam też duże pudła róży (Nick Nack, Best Friends, Jump Rope, Opening Day) i zupełnie nie wiem, co z nimi zrobić. Chętnie odsypię - jeszcze nie wiem, do czego, ale kwestie techniczne - do rozwiązania.

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.