Wizaz.pl - Conversation Between aqgatta58 and a_n_d_u_i_n_a

Wróć   Wizaz.pl > aqgatta58

Notka

Conversation Between aqgatta58 and a_n_d_u_i_n_a
Pokazuję wpisy gości od 1 do 0 z 0
  1. a_n_d_u_i_n_a
    2017-07-11 20:00
    a_n_d_u_i_n_a
    Mam pewne pytanie i pomyślałam, że może od Ciebie uda mi się uzyskać na nie odpowiedź, bo nie wiem już gdzie szukać. Jak odróżnić na aliexpress lakiery hybrydowe (do ściągnięcia acetonem) od żeli (które trzeba spiłowywać, bo aceton ich nie ruszy). Zależy mi na hybrydach. Będę wdzięczna za odpowiedź!

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:44.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.