Więcej informacj oraz odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania, znajdziesz pod pod adresem: FAQ rozłączenie
Mamy nadzieję, że okażą się pomocne.
Informacja o rozdzieleniu kont została wysłana na email, przypisany do konta, jeśli jej nie dostałyście, możliwe, że wpadła do Spamu - prosimy, sprawdźcie także folder Spam w swoim programie pocztowym.
heh nie mam kompa bo w naprawie już drugi raz siedzi i zapomniałam Ci odpisać no ja już na szczęście po sesji, ale jakoś wogóle nie czuję, że są wakacje i można leniuchować póki co porządki robie w szafach bo się zmieścić nie mogę a ciągle coś fajnego w sklepach kusi więc miejsce musi być a u Ciebie jak?
heh mi tez tak wysyla
aa to dobrze masz z ta grzywka ja mialam ze 4 lata temu, ale robil mi sie przedzialek ciagle i wygladalam jak czub
oj psiaka chetnie przygarne na chwilke chociaz 4 latka to jeszcze mlodziutkie psisko
Dimiti no prosze grubas sie odezwal! Psiaka chetnie pozycze do przytulania..jutro ma urodzinki..4 rok...dostanie miesko! a grzywke mam prosta,wystarczy dobrze wysuszyc na okraglej szczotce i sie trzyma. A dlugosci za bardzo nie cielam..dalej sa dlugie.Obcielam tylko to co zniszczone.
Buzka!
Moj chlopak broni sie w poniedzialek wiec zyjemy w napieciu te ostatnie dni poza tym jestem zajeta uczelnia,staram sie dalej minimalizowac moj zbior kosmetyczny co nawet niezle mi wychodzi poza tym wszystko ok!