Wizaz.pl - Conversation Between cuciola and dimiti

Wróć   Wizaz.pl > cuciola

Notka

Conversation Between cuciola and dimiti
Pokazuję wpisy gości od 1 do 1 z 1
  1. dimiti
    2010-07-27 13:13
    dimiti
    heh nie mam kompa bo w naprawie już drugi raz siedzi i zapomniałam Ci odpisać no ja już na szczęście po sesji, ale jakoś wogóle nie czuję, że są wakacje i można leniuchować póki co porządki robie w szafach bo się zmieścić nie mogę a ciągle coś fajnego w sklepach kusi więc miejsce musi być a u Ciebie jak?
  2. cuciola
    2010-07-20 20:53
    cuciola
    czesc kobietko! jak tam sesja i plany wakacyjne?
  3. dimiti
    2010-05-11 20:26
    dimiti
    heh mi tez tak wysyla
    aa to dobrze masz z ta grzywka ja mialam ze 4 lata temu, ale robil mi sie przedzialek ciagle i wygladalam jak czub
    oj psiaka chetnie przygarne na chwilke chociaz 4 latka to jeszcze mlodziutkie psisko
  4. cuciola
    2010-05-11 20:23
    cuciola
    ..i znow 2 razy mi sie wyslalo..
  5. cuciola
    2010-05-11 20:22
    cuciola
    Dimiti no prosze grubas sie odezwal! Psiaka chetnie pozycze do przytulania..jutro ma urodzinki..4 rok...dostanie miesko! a grzywke mam prosta,wystarczy dobrze wysuszyc na okraglej szczotce i sie trzyma. A dlugosci za bardzo nie cielam..dalej sa dlugie.Obcielam tylko to co zniszczone.
    Buzka!
  6. cuciola
    2010-05-02 19:19
    cuciola
    Uff ale pada!
  7. cuciola
    2010-05-02 19:19
    cuciola
    Czesc zmienilam fryzurke..zapraszam do mojego albumu
  8. cuciola
    2010-04-21 20:36
    cuciola
    oops wyslalo mi sie 2 razy
  9. cuciola
    2010-04-21 20:35
    cuciola
    Moj chlopak broni sie w poniedzialek wiec zyjemy w napieciu te ostatnie dni poza tym jestem zajeta uczelnia,staram sie dalej minimalizowac moj zbior kosmetyczny co nawet niezle mi wychodzi poza tym wszystko ok!
  10. dimiti
    2010-04-21 10:45
    dimiti
    czesc
    a w sumie nic ciekawego- czekam na lato
    a u Ciebie co tam?

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:23.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.