Wizaz.pl - Conversation Between ulla6 and dino70

Wróć   Wizaz.pl > ulla6

Notka

Conversation Between ulla6 and dino70
Pokazuję wpisy gości od 1 do 0 z 0
  1. dino70
    2009-01-26 08:07
    dino70
    Witam serdecznie, mam pytanie odnośnie tkania, od dawna się tym interesuję ale nie moge nigdzie znaleźć takich technicznych informacji, jeśli Pani może to bardzo proszę o odpowiedź-mam ramę, zrobiłam dość dużą, z gwoździkami tez chyba sobie poradzę choć nie wiem do końca czy lepsza odległość to 1 cm czy 1,5 cm między nimi, jaką nić i jak się ją rozciąga między gwoździkami, no i jak technicznie wygląda sam proces tworzenia? wem to głupie pytanie, ale tu gdzie mieszkam nie ma żadnych warsztatów, takżeby zobaczyć z bliska, chodzi mi o to jak się przeplata, jak zawiązuje itd. może mi Pani udzielić jakichkolwiek instrukcji? serdecznie pozdrawiam i dziękuję mój mail- jabloniowska@poczta.onet. pl

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:09.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.