Wizaz.pl - Conversation Between mirra77 and tymena

Wróć   Wizaz.pl > mirra77

Notka

Conversation Between mirra77 and tymena
Pokazuję wpisy gości od 1 do 0 z 0
  1. tymena
    2015-09-22 10:41
    tymena
    Proszę klik dla mnie najlepszy na rynku a u nich najlepsza cena
  2. mirra77
    2015-09-22 10:23
    mirra77
    Tymko, jakis czas temu wklejalas link do oleju kokosowego ktory kupujesz, nierafinowany i pachnący. przypomnisz mi?
  3. mirra77
    2014-10-19 20:54
    mirra77
    Kaśko, myślałam dziś żebyśmy jaki klub tematyczny założyły, jestem za
  4. tymena
    2014-10-19 20:40
    tymena
    Podpytałam męża w czym biega zimą. U Doroty Wam napisałam

Moze założymy se klub biegaczek? Będziemy mogły gadać w trójkę
  5. mirra77
    2014-10-19 19:54
    mirra77
    No ja już się nie mogę doczekać żeby je przymierzyć
    kurcze dziś biegałam pierwszy raz po dłuższej przerwie i wszystko wróciło. chcę już znowu, i więcej

I Dorotkę widzę poniżej. aleśmy się wkreciły
  6. tymena
    2014-10-19 19:35
    tymena
    Już se doczytałam. Piękny kolor! A model ten co ja mam tez pierwszy raz w życiu wydałam tyle na obuwie sportowe ale nie żałuję
  7. tymena
    2014-10-19 19:29
    tymena
    Ja noszę 39/39,5. NB wzięłam 40,5. Ponoć rozmiar większe to jest minimum. Szczególnie jak masz zamiar robić długie wybiegania. Byłam wściekła na początku bo bardzo mi przeszkadzał ten luz, one są dosyć szerokie w palcach. Teraz już się przyzwyczaiłam i jestem bardzo zadowolona

Jakie zarezerwowalas?
  8. mirra77
    2014-10-19 18:17
    mirra77
    Tymko, jaki wzięłaś rozmiar NB do biegania? standardowy czy większy w końcu?
    ja normalnie noszę na co dzień 37, a pani w sklepie doradziła mi abym sobie zarezerwowała 37,5.
    jutro jadę przymierzyć, ale ciekawa jestem Twojej opini.
  9. tymena
    2014-10-12 08:12
    tymena
    Dzięki
  10. mirra77
    2014-10-11 19:18
    mirra77
    Tymko gratki! 8 km to jest coś!

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.