Wizaz.pl - Conversation Between Twitter and agnyska81

Wróć   Wizaz.pl > Twitter

Notka

Conversation Between Twitter and agnyska81
Pokazuję wpisy gości od 1 do 0 z 0
  1. agnyska81
    2010-12-02 18:15
    agnyska81
    To cudnie! Będziesz pięknie pachnieć
  2. Twitter
    2010-12-02 09:27
    Twitter
    Agnyś! Normalnie bomba Oryginał i cudnie pachnie! Dziękuję ślicznie za pomoc przy weryfikacji
  3. Twitter
    2010-11-10 18:02
    Twitter
    A to Bambus Ivesovy Rocherowy Na mnie pachniał rabarbarem, byłam ciekawa co o nim powiesz
  4. Twitter
    2010-10-26 18:47
    Twitter
    Ja nie czuję pieprzu, ale nie czuję go również e Perełach, więc nie wiem co Cię spotka ze strony SMN Ale warto poznać, niewatpliwie
  5. agnyska81
    2010-10-26 18:43
    agnyska81
    W takim razie ja chętnie Mam nadzieję, że perłowego pieprzu tam nie ma bo paczula i róża, według mnie, nie wymagają wcale a wcale tego dodatku
  6. Twitter
    2010-10-26 18:28
    Twitter
    Agnyś, co ja Ci będę pisać, próbasa podeślę Ino jak wrócę do domu drugiego, bo jużem go właśnie opuściła. Jakbym zapomła, to się przypomnij, bo ja mam sklerozę (Połączenie demetrowej Paczuli z Perłami ze wzmocnionym akcentem różanym )

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.