Wizaz.pl - Conversation Between rawita and passero

Wróć   Wizaz.pl > rawita

Notka

Conversation Between rawita and passero
Pokazuję wpisy gości od 1 do 0 z 0
  1. rawita
    2011-07-27 10:22
    rawita
    Dziękuję za życzenia
  2. passero
    2011-07-26 23:23
    passero

Jowito,
    z najlepszymi życzeniami urodzinowymi...
    Wybacz, że spóźnione.
  3. rawita
    2011-06-30 16:57
    rawita
  4. passero
    2011-06-30 00:14
    passero
    Jowito, czy to tę emulsję miałaś na myśli?

http://www.tanie-leczenie.pl/apteka-...a-85-7971.html
  5. passero
    2011-04-17 23:14
    passero
    Jowito, ja też nie przeleciałam obojętnie...
    Powiedzieć nic nie jestem wstanie, bo przecież jest to sprawa złożona bardzo - prawda? Ale po swojemu myślę serdecznie o Tobie i Twojej Rodzinie
  6. rawita
    2011-04-09 23:26
    rawita
    Dziękuję za informację! Rzeczywiście, nie wchodziłam tam ostatnio. Pozdrawiam!
  7. passero
    2011-04-09 22:22
    passero
    Jowitko
    Basiek potrzebuje jeszcze małą dopłatę za Padparadsche, bo się o VATa upomnieli.
    Pomyślałam, że chyba nie zaglądasz na wątek o Padpara. więc skorzystałam z pretekstu, by Ci się na profil władować

No to jeszcze kurturarnie pozdrawiam

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.