Wizaz.pl - Conversation Between kee and Little Ballerina

Wróć   Wizaz.pl > kee

Notka

Conversation Between kee and Little Ballerina
Pokazuję wpisy gości od 1 do 0 z 0
  1. Little Ballerina
    2010-04-20 18:37
    Little Ballerina
    ;*
  2. Little Ballerina
    2009-06-04 13:58
    Little Ballerina
    nie ma sprawy.. jakoś wytrzymam ;*
    tak, faceci.. :<
  3. kee
    2009-06-03 20:20
    kee
    Napiszę do Ciebie Ale w piątek dopiero <myśli> chyba, że jakimś cudem uda mi się odzyskać własnego kompa Bo mój oczywiście znowu jest zepsuty. Normalka. I zabieram bratu kiedy tylko mogę
    Oj, faceci <przewraca oczami>
  4. Little Ballerina
    2009-06-03 18:24
    Little Ballerina
    ah. mój to samo. wie i w ogóle, ale cóż :< ;d
    fakt. to może podam Ci moje czy coś? 7361453 ;*
  5. kee
    2009-06-03 16:07
    kee
    W moim, z mojej szkoły. I nawet nie wie, że mi się podoba Ale co tam <przewraca oczami>
    A twój? Wiesz, co? Równie dobrze mogłybyśmy gadać na gadu czy coś, a nie tak posty perfidnie nabijać codziennie!
  6. Little Ballerina
    2009-06-02 13:26
    Little Ballerina
    ale na szczęście wracasz! <3
    ah. no tak. dobrze ;d haha no zapewne. ogólnie w Twoim wieku czy coś?
  7. kee
    2009-06-01 19:38
    kee
    Oj bo ja tak czasem lubię sobie znikać Ale zazwyczaj mam jakiś cholernie ważny powód.
    Dobrze, że ma fajny charakter. Mój to wredny dzieciak, który ze mnie ironizuje. Może dlatego, że to działa w obie strony? <przewraca oczami>
  8. Little Ballerina
    2009-05-29 22:11
    Little Ballerina
    hm, tak naprawdę nie potrafię go opisać. w sumie przyciąga mnie jego wspaniały charakter.
    aah, tak, tak, powoli ja staram się przyzwyczaić, a dziewczyny pewnie już dawno. <33
  9. kee
    2009-05-29 20:38
    kee
    A jaki jest?
    Hm.... myślę, że ja mam do siebie znikanie. Tak się rozpływam na chwilę, ale zazwyczaj wracam. Wizaż już się pewnie przyzwyczaił, prawda? ;*
  10. Little Ballerina
    2009-05-22 20:49
    Little Ballerina
    kurczę. no to lipa w sumie. u mnie to samo zrobiła... haha no niech Cię adoptują a co! <3
    taak, mam nadzieję, zę liceum będzie lepsze, właśnie pomimo tej ciągłej nauki..
    ah. tak to prawda. trzeba kogoś takiego mieć. a jasne, żę mam każda zapewne ma <33!

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.