Wizaz.pl - Conversation Between 3martyna3 and dreams_x33

Wróć   Wizaz.pl > 3martyna3

Notka

Conversation Between 3martyna3 and dreams_x33
Pokazuję wpisy gości od 1 do 0 z 0
  1. dreams_x33
    2010-08-28 13:54
    dreams_x33
    dziękuję za pamięć, skarbie
    oh tak się cieszę że mnie wymieniłaś. <3
    normalnie bananek na buzi
  2. dreams_x33
    2010-08-26 14:01
    dreams_x33
    nawet nie wiesz jak miło mi się czyta, że ktoś uważa że mam talent.
    piszę pod wpływem chwili, na siłę nie umiem. już tak mam.
    ale ty jesteś równie wspaniała <3. będę was odwiedzać, czasem może coś dodam ;*
  3. 3martyna3
    2010-08-26 11:38
    3martyna3
    Oczywiście, że doceniam mała. ;* Jak dla mnie byłaś tutaj jedną z najlepszych, naprawdę. <3 Rozumiem Cię, bo też teraz idę do nowej szkoły i też muszę wbić się w nowe otoczenie, a to tylko z pozoru wydaje się proste. Wierzę, że tutaj wrócisz i chcę żebyś wiedziała, że będę czekać. ;* Odezwij się czasem słonko. ;* Powodzenia!!! <3
  4. dreams_x33
    2010-08-25 14:16
    dreams_x33
    musiałam odejść, bo już od pewnego czasu dodawałam tu byle jakie opisy, częściej znalezione w internecie niż swoje. moja wena bardzo mnie zawiodła. siedząc nad pustą kartką mam pustkę w głowie. tak więc czekam na natchnienie i wtedy dopiero Was odwiedzę <3. nie wiem czy będzie to jutro, czy za tydzień, miesiąc, rok.. a do tego w życiu mi się trochę pokomplikowało i muszę sobie wszystko poukładać i zaprzyjaźnić się z nowym otoczeniem nowej szkoły. mam nadzieję że będę miała możliwość lukania co piszecie na opisowym ;* dziękuję że mnie doceniasz i moje starania ale przykro mi, muszę na jakiś czas odejść..
  5. dreams_x33
    2010-06-14 15:11
    dreams_x33
    no mam nadzieję że będziesz za każdym razem wracać ;*
    a ty fenomenalna
  6. 3martyna3
    2010-06-13 19:07
    3martyna3
    No tak..
    Co prawda często robię sobie przerwy w pisaniu,
    ale zawsze wracam. ;*

Cudowna. <3
  7. dreams_x33
    2010-06-12 10:30
    dreams_x33
    no nareszcie na opisowym się pojawiłaś
  8. 3martyna3
    2010-03-22 18:04
    3martyna3
    Nie mam pytań. Wszystko jasne. ;* <3
  9. dreams_x33
    2010-03-22 16:28
    dreams_x33
    Oj to za***iście
    Miło mi , że tyle osób chce się włączyć.
    Więc tak :
    na początku myślę , że jeśli zobaczysz jakiś opis podejrzany , który już widziałaś wiele razy , użyj funkcji : PRZESZUKAJ WĄTEK. i jeśli bd już ten opis pisz w komentarzu żeby przestała kopiować , bo niemile się to czyta czy coś w tym stylu.

Masz jakieś pytania ?
    Mam nadzieję że sobie poradzimy
  10. 3martyna3
    2010-03-22 16:21
    3martyna3
    Popieram Cię słoneczko. ;* <3

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:11.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.