Wizaz.pl - Conversation Between JednaNaMilion and KaMa2704

Wróć   Wizaz.pl > JednaNaMilion

Notka

Conversation Between JednaNaMilion and KaMa2704
Pokazuję wpisy gości od 1 do 0 z 0
  1. KaMa2704
    2009-06-13 22:50
    KaMa2704
    eh dziekuje mycha ;**
    sama jeszcze nie wiem jak do tego podejsc co otym myslec, bo z jednej strony to jego byla, ale gdyby mial cos zlego na mysli to nie mowilby mi ze sie z nia spotykac..
    ale nie znosze ze ktos sie umawaia a potem odwoluje, i to ze to byla jego byla to jeszcze tylko pogorszylo... moze to tylko wyolbrzymilam.. tak to bywa w tych najgorszych chwilach.. kumpela mi powiedziala, ze on jest taki a nie inny i go nie zmienie, ze bawi sie laskami . to tez wplywa na moje podejscie..
  2. JednaNaMilion
    2009-06-12 20:18
    JednaNaMilion
    dopiero teraz przeczytałam Twój post na opisowym. głowa do góry Skarbuch, ja wiem że to takie gadanie, ale najwyraźniej nie był Ciebie wart. i wiesz co? fajna dziewczyna jesteś. zobaczysz że jeszcze będzie tego żałował.
    Trzymaj się Kotek
  3. KaMa2704
    2009-05-10 20:17
    KaMa2704
    <cfaniak> ;D
  4. JednaNaMilion
    2009-05-10 19:30
    JednaNaMilion
    <bujam sie>
  5. KaMa2704
    2009-05-10 14:02
    KaMa2704
    to się bujaj ;pp
    a angielski i tak mogę za Ciebie ;pp ale tak na 70% bo nie chciałoby mi się przygotowywać ;pp
  6. JednaNaMilion
    2009-05-10 12:21
    JednaNaMilion
    eee w taki układ to ja nie wchodzę mimo wieeeelkiej sympatii do Ciebie :x
  7. KaMa2704
    2009-05-10 12:13
    KaMa2704
    nie ma problemu ;pp
    po warunkiem , że ty w tym roku zdasz za mnie polski ;pp
  8. JednaNaMilion
    2009-05-10 11:24
    JednaNaMilion
    haha to może w przyszłym roku zdasz za mnie angielski;p
    Zdolniacha
  9. KaMa2704
    2009-05-10 08:46
    KaMa2704
    hej ;* no już 4/5 matury za mną jeszcze tylko ustny polski.. a jak dla mnie to aż;/ bo nie znoszę ;pp angielski mogę zdawać codziennie ;pp
    a co do geografi.. były trudniejsze zadania, ale zdać było prosto biorąc pod uwagę, że nic się nie uczyłam ;pp
  10. JednaNaMilion
    2009-05-08 14:48
    JednaNaMilion
    jak matura Kochana?
    podobno geogra trudna była:x

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.