Więcej informacj oraz odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania, znajdziesz pod pod adresem: FAQ rozłączenie
Mamy nadzieję, że okażą się pomocne.
Informacja o rozdzieleniu kont została wysłana na email, przypisany do konta, jeśli jej nie dostałyście, możliwe, że wpadła do Spamu - prosimy, sprawdźcie także folder Spam w swoim programie pocztowym.
eh dziekuje mycha ;**
sama jeszcze nie wiem jak do tego podejsc co otym myslec, bo z jednej strony to jego byla, ale gdyby mial cos zlego na mysli to nie mowilby mi ze sie z nia spotykac..
ale nie znosze ze ktos sie umawaia a potem odwoluje, i to ze to byla jego byla to jeszcze tylko pogorszylo... moze to tylko wyolbrzymilam.. tak to bywa w tych najgorszych chwilach.. kumpela mi powiedziala, ze on jest taki a nie inny i go nie zmienie, ze bawi sie laskami . to tez wplywa na moje podejscie..
dopiero teraz przeczytałam Twój post na opisowym. głowa do góry Skarbuch, ja wiem że to takie gadanie, ale najwyraźniej nie był Ciebie wart. i wiesz co? fajna dziewczyna jesteś. zobaczysz że jeszcze będzie tego żałował.
Trzymaj się Kotek
hej ;* no już 4/5 matury za mną jeszcze tylko ustny polski.. a jak dla mnie to aż;/ bo nie znoszę ;pp angielski mogę zdawać codziennie ;pp
a co do geografi.. były trudniejsze zadania, ale zdać było prosto biorąc pod uwagę, że nic się nie uczyłam ;pp