Wizaz.pl - Conversation Between JednaNaMilion and MutPet

Wróć   Wizaz.pl > JednaNaMilion

Notka

Conversation Between JednaNaMilion and MutPet
Pokazuję wpisy gości od 1 do 0 z 0
  1. MutPet
    2009-10-01 15:00
    MutPet
    Dobra jak ty chcesz chociaż ja i tak uważam że ty tych opisów sama nie wymyśliłaś .
    Dziewczynki? Główniara? Takie tekty to se możesz mówić do pięciolatka .
  2. MutPet
    2009-10-01 14:42
    MutPet
    Taa . Sama sobie daruj bo jak widze ty też to z internetu skopiowałaś jeżeli tak . Sama tego nie wymyśliłaś jeżeli to jest na tylu stronach . Powiem ci tak Po***ana jesteś dziewczyno . Akurat się tak trafiło że tak się stało ... Ale nie musisz tak na mnie naskakiwać .
  3. MutPet
    2009-10-01 14:31
    MutPet
    yy jeżeli myślisz że to skopiowalam z wizazu to sie grubo mylisz bo pełno tego w internecie .! . Poprostu niezwauważyłam że to dodawałaś . W tej części?
    No to przepraszam w takim razie .

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:30.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.