Wizaz.pl - Conversation Between Majeczka993xy and moonii0

Wróć   Wizaz.pl > Majeczka993xy

Notka

Conversation Between Majeczka993xy and moonii0
Pokazuję wpisy gości od 1 do 0 z 0
  1. moonii0
    2009-02-02 19:31
    moonii0
    oj... nie wiessz co to kompulsy? wiesz jesli nie wiesz co to, to bardzo ciezko opowiedziec od poczatku.
  2. Majeczka993xy
    2009-02-02 17:11
    Majeczka993xy
    ile jesz kcal ?? a czemu az tyle ???? <zdziwiony> a co to sa komplusy kochana ?? ja teraz zjadlam kolacje i czuje sie ,,nadeta''... straszne uczucie i jak zwykle mysl ,,moglam zjesc mniej bylabym chudsza i nie nadeta''.... juz nie moge zniesc tej mysli
  3. moonii0
    2009-02-02 16:02
    moonii0
    Wyrzuty miałam kiedyś, kiedy byłam strasznie chuda. Teraz czuje sie bardziej brudna po kompulsach... Juz nie wiem jak sobie radzić od 6 dni jem po 10 tys kcal dziennie, choc nie chce. Juz nie daje rady.. :/
  4. Majeczka993xy
    2009-02-02 13:08
    Majeczka993xy
    czesc ;D a jak jest z tym Twoim jedzonkiem ?? tez masz ciagle wyrzuty sumienia ...;/ ??

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:16.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.