Wizaz.pl - Conversation Between ivanna and taka taka

Wróć   Wizaz.pl > ivanna

Notka

Conversation Between ivanna and taka taka
Pokazuję wpisy gości od 1 do 1 z 1
  1. taka taka
    2009-01-08 18:31
    taka taka
    Ivano, dopiero dzisiaj zrobilam probke Molekul, wysle jutro
    Pozdrawiam Cie
  2. ivanna
    2008-10-06 21:51
    ivanna
    Jaka rozpusta! aż za blisko!

jak dostane 02 to służe odwetową próbeczką
  3. taka taka
    2008-10-06 21:48
    taka taka
    o Molekułach 02 czytaam mało zachęcające recenzje, ale trzeba przetestować, chociaż mnie jakoś ostatnio nie ciągnie do testowania, ale chyba zacznę, bo Galilu ma nową siedzibę w odległości kilku przystanków od mojej pracy
  4. ivanna
    2008-10-06 21:44
    ivanna
    Ale mają to "coś" ciekawe jak będzie z Molekułami 02... hmm
  5. taka taka
    2008-10-06 21:42
    taka taka
    ja też się z nimi ciągle zmagam, raz- nie czuję, a innym razem potrafią zabić Incense Extreme
  6. ivanna
    2008-10-06 21:39
    ivanna
    Takuśna przesyłka dotarła do mnie pare dni temu od Ciebie wielkie DZIĘKUJE dla Ciebie Kochana jesteś... a ja nadal męcze Molekuły 01 raz je czuje raz znikają ale jestem bliżej bycia na tak

Dziekuje
  7. taka taka
    2008-09-22 11:49
    taka taka
    Ivano, buszuję sobie po wizażu i wyczytalam, że chcesz kupić na Wspólnych zakupach Molecule 02, a te które ja Ci wysylam to Molecule 01, szukaj więc dalej próbki 02, jeśli chcesz je wcześniej poznać
    pozdrawiam
  8. ivanna
    2008-09-21 22:47
    ivanna
    Tako kochana!! nawet nie wiesz jak mnie ucieszyłaś! skrobam PW do Ciebie!

Dziekuje
  9. taka taka
    2008-09-21 22:43
    taka taka
    witaj Ivanno, jeśli szukasz Molekule01, to mogę Ci podesłać, wyślij mi tylko namiary na PW

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:14.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.