Wizaz.pl - Conversation Between justynaneyman and taka taka

Wróć   Wizaz.pl > justynaneyman

Notka

Conversation Between justynaneyman and taka taka
Pokazuję wpisy gości od 1 do 1 z 1
  1. justynaneyman
    2013-04-14 21:44
    justynaneyman
    ależ oczywiście, że ze mną!
  2. taka taka
    2013-04-14 10:27
    taka taka
    mogę chcieć
    ale z Tobą
  3. justynaneyman
    2013-04-10 22:13
    justynaneyman
    A zobaczyć jej nie chcesz? Powisi trochę
  4. taka taka
    2013-04-10 21:00
    taka taka
    nie ma mnie we wtorek i w środę w Warszawie
    ale jakoś pod koniec tygodnia bym Cię wyciągnęła na jakąś kawę
    opowiesz o wystawie
  5. justynaneyman
    2013-04-10 20:53
    justynaneyman
    Będziesz na wernisażu? Mon Credo, bud. Vitkac, 24.04 środa, 19sta?
    Zapraszam serdecznie!
  6. taka taka
    2013-04-10 20:47
    taka taka
    spotkajmy, odezwę się w następnym tygodniu
  7. justynaneyman
    2013-04-09 23:30
    justynaneyman
    A i owszem, mam - kupiłam WCZORAJ w voila perfumach w centrum - zupełnie przypadkiem...
    Spotkajmy się!
  8. taka taka
    2013-04-09 22:50
    taka taka
    Justyna, czy Ty masz jeszcze Cashmere Mist?
    wyczytałam u Koty, że miałaś
    powąchałabym, bo chyba w perfumeriaach juz nie ma, a jestem ciekawa tego zapachu
  9. justynaneyman
    2010-12-30 19:44
    justynaneyman
    Moniko!
    Właśnie wpisalam wiadomość do Ciebie w swoim profilu... już się poprawiam- a więc tak, to był sms ode mnie.
    Nie mogę się doczekać naszego spotkania, tymczasem życzę Ci szczęśliwego Nowego Roku, udanego wyjazdu na początek.
    U mnie teraz już tak samo, jak wtedy, kiedy się spotkałyśmy - i dobrze.
    Całuję Cię serdecznie!!!
    Ju
  10. taka taka
    2010-12-30 18:05
    taka taka
    Justyno
    ja gdzieś posiałam Twój telefon i właśnie do mnie dotarło, że być może sms od Justynki, to sms od Ciebie
    czy tak ?
    ja teraz wyjeżdżam, ale w nowym roku musimy się spotkać (ciągle mam Twoją Venezię i fiołki od Guerlaina)
    nawet nie wiem co u Ciebie, bo mijamy się wizażowo
    dobrego Nowego Roku

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.