Wizaz.pl - Conversation Between gooniek and BittersweetCocaine

Wróć   Wizaz.pl > gooniek

Notka

Conversation Between gooniek and BittersweetCocaine
Pokazuję wpisy gości od 1 do 0 z 0
  1. gooniek
    2010-09-15 19:44
    gooniek
    nie, mieszkam w warszawie i tu bede studiowac, noo troche nie moge sie doczekac
  2. BittersweetCocaine
    2010-09-15 13:18
    BittersweetCocaine
    ja administracja czyli nie możesz się już doczekać? A wyjeżdżasz z rodzinnej miejscowości do innego miasta?
  3. gooniek
    2010-09-15 12:16
    gooniek
    uuu to gratuluje tak , kosmetologia. a Ty jaki kierunek ?
  4. BittersweetCocaine
    2010-09-15 12:12
    BittersweetCocaine
    No to gratulacje widzę w podpisie, że to kosmetologia ja już 4 rok będę zaczynać :P
  5. gooniek
    2010-09-15 12:00
    gooniek
    mhm ja od pazdziernika zaczynam studia
  6. BittersweetCocaine
    2010-09-15 11:45
    BittersweetCocaine
    A ja chcę październik, bo chcę się już spotkać z moimi znajomymi ze studiów, stęskniłam się za nimi przez wakacje
  7. gooniek
    2010-09-15 00:22
    gooniek
    mogę wiedzieć czemu tak jak ja chcesz pazdziernik ?

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:58.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.