Wizaz.pl - Conversation Between desti and moniq_c

Wróć   Wizaz.pl > desti

Notka

Conversation Between desti and moniq_c
Pokazuję wpisy gości od 1 do 0 z 0
  1. desti
    2010-06-24 21:13
    desti
    ja czekam na serum AAE... bo u mnie go ciagle nie ma ... teraz kupilam krem pod oczka Repairwear Intensive Eye bo na noc potrzebuje czegos bardziej tresciwego ...
  2. moniq_c
    2010-06-24 21:11
    moniq_c
    ja już od jakiegoś czasu mam przewagę clinique (z małymi skokami w bok do lancoma albo EL ) i w sumie bardzo sobie chwalę
  3. desti
    2010-06-24 20:43
    desti
    ja sie ogolnie przestawiam na pielegnacje Clinique i musze przyzac, ze jak na razie zadowolona jestem
  4. moniq_c
    2010-06-24 20:41
    moniq_c
    no to może się skuszę na to serum albo krem i zobaczę czy u mnie coś będzie widać - dzięki
  5. desti
    2010-06-24 19:40
    desti
    mam krem, serum i podklad... i wszystko lubie... choc serum poprzednia wersja bardziej mi odpowiadala ... faktycznie po jednym opakowaniu moje dwie plamki zjasnialy... bo zdaje sobie sprawe, ze nie znikna zupelnie ale poprawe widac... kolor cery ogolnie mi sie wyrownal... ...
  6. moniq_c
    2010-06-24 16:11
    moniq_c
    super! dzięki za zaproszenie i już lecę się meldować
  7. desti
    2010-06-24 16:06
    desti
    zapraszam... watek juz jest ... dawaj tam Twoje sliczne oczeta ...

-> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=442738
  8. desti
    2010-05-13 10:38
    desti
    ... tak tak... pryzmy wciagaja...

03 sa bardziej matujace... a kolor w sumie mozna sobie dopasowywac bo zawsze mozna jedna kratke zakleic ... 05 sa pastelowe z satynowym polyskiem... ale bardzo delikatnym... troche fotoszopuja...

jak dla mnie lepiej dopasowuja sie do skory przez to, ze skladaja sie z roznych kolorow...

w watku wrzucam zdjecie moich obu sypancow... - klik -
  9. moniq_c
    2010-05-13 10:12
    moniq_c
    aaaaaaaa!!! jak tą niemiecką stronkę zobaczyłam to ja już ze cztery chcę!!!!
    o matko jakie to ładne!!! a jaki efekt dają? czysto matowy czy jakies dodatkowe cuś jak np. meteoryty?
  10. desti
    2010-05-12 22:15
    desti
    ja nie wiem dlaczego jak klikne w watkach na inne nicki to moge wyslac pw... jak klikne na Twojego niestety nie pokazuje mi sie ta opcja ... ale to nic ...

pryzmy koniecznie przetestuj ... trojka raczej ciepla... chyba ... ja juz glupieje od tego cieplego i zimnego ... piatka jest raczej neutralna pastelowa... a tak to numery 01 - 04 sa jak typowe pudry tylko w nietypowej formie ... 05 i 06 sa do zadan specjalnych... a 73 bylo limitowanka...

tu masz stronke z zestawieniami -> -prisme libre -

ta jest po niemiecku ale zawsze mozna w tlumacza wrzucic a i obrazki lepiej oddaja zestawienia kolorow -> - klik -

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.