Wizaz.pl - Conversation Between beMine and dreams_x33

Wróć   Wizaz.pl > beMine

Notka

Conversation Between beMine and dreams_x33
Pokazuję wpisy gości od 1 do 0 z 0
  1. dreams_x33
    2010-02-23 14:22
    dreams_x33
    heheheh
    okej ; dd
  2. beMine
    2010-02-22 19:58
    beMine
    no helloł. ale weź od czasu do czasu coś skrobnij czy coś. ;] bo kurde. no. foch.

<33
  3. dreams_x33
    2010-02-21 18:32
    dreams_x33
    Miło mi .. <3
  4. beMine
    2010-02-21 15:58
    beMine
    beMine się cieszy. ale strasznie szkoda, że już nie piszesz. bo mimo, że Ci nie mówiłam, że okradam, to okradałam regularnie.
  5. dreams_x33
    2010-02-21 14:59
    dreams_x33
    Dreamsowa zauważa i okrada chociaż już się nie wpisuje w opisowym

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:55.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.