|
Notka |
|
Rozdzielenie kont KWC i Klubu Recenzentki od Forum
Droga Wizażanko, Informujemy, że w nocy z 14 na 15.07.2025 roku, dotychczasowe konto, które posiadałaś na wizaz.pl zostanie podzielone na 2 osobne konta: Regulamin Forum Wizaz.pl– dotyczy tylko części dotyczącej Forum, znajdującego się pod adresem wizaz.pl/forum/ ; Regulamin Serwisu Wizaz.pl – dotyczy korzystania z serwisu wizaż.pl znajdującego się pod adresem: wizaz.pl; Katalogu KWC oraz Klubu Recenzentki Linki do nowych regulaminów oraz archiwalnej wersji dostępne są tutaj: Regulamin Wizaz.plWięcej informacj oraz odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania, znajdziesz pod pod adresem: FAQ rozłączenie Mamy nadzieję, że okażą się pomocne. Informacja o rozdzieleniu kont została wysłana na email, przypisany do konta, jeśli jej nie dostałyście, możliwe, że wpadła do Spamu - prosimy, sprawdźcie także folder Spam w swoim programie pocztowym. |
Linki społecznościowe |
Lista userów |
Szukaj w forach |
Zaawansowane szukanie |
Idź do strony |
Pokazuję wpisy gości od 1 do 0 z 0
-
2011-01-30 19:07griseno teraz to zaprzeczasz sobie samej, bo najpierw wykłócasz się że jesteś najlepsza a teraz piszesz co innego
no ale ok, koniec kłótni.. każda pisze tu opisy takie od serca i nie muszą się nikomu podobać
więc mam to gdzieś czy będziesz się moimi opisami zachwycać czy nie..
pisze dla innych dziewczyn do których moje opisy przemawiają i nie obchodzi mnie twoje zdanie
i to prawda - jest wiele dziewczyn nowych, które są świetne i nic do nich nie mam
każda tu jakoś zaczyna - ty już na wstępie się kłócisz, oj niedobrze
ok.. cześć pa -
2011-01-30 18:00September_11haha ale mnie poprosiły o założenie konta, a nie komentują,bo kont tu nie mają
wy myślicie,że ja wam jadę tak po prostu i wymyślam jakieś głupoty,ale ja serio mówię to co uważam - tak więc grise opisy mi się nie podobają, a akurat wredni niektóre tak,więc nie piszę czegoś,żeby tylko pojechać grise,stwierdzam tylko smutną
-
2011-01-30 17:55September_11rzeczywistość
. A moje opisy nie muszą podobać się zupełnie nikomu
i świetnie się z tym czuję, bo niech sobie inni myślą nawet, że piszę na poziomie przedszkolaka, a ja zwyczajnie piszę to, co czuję. I nie wykłócam się o swoją twórczość, to jest żenujące, bo przecież jak ktoś coś pisze, to słowa przemawiają same za siebie i nie trzeba ich bronić
mam ochotę tu pisać, to piszę, nikt tego czytać nie musi a cała ta afera o taką głupotę - regulamin, który łamię nie tylko ja i dobrze o tym wiecie
i odpisz co chcesz, a ja nie mam zamiaru się już na tym skupiać, bo zabiera mi to czas, który mogłabym poświęcić na pisanie tych opisów "na poziomie podstawówki"możecie mi pojechać wszystkie, a ja mam na to wy***ane, nie włażę nikomu w d**ę, bo znam swoją wartość i nie przejmuję się tym, co mówicie, co udowodnię, po prostu ignorując was
ktoś musi być mądrzejszy
-
2011-01-30 16:23grisepiszesz 'nie mam zamiaru ci już odpisywać' a tu widzę 4 komentarze od ciebie, no nieźle
i to co piszesz o mnie - wiesz wcale mnie to nie rusza, bo nie obchodzi mnie zdanie osoby która wcale mnie nie zna, więc to co napisałaś to pewnie o sobie samej
oooo i co za zaszczyt, pokazywałaś innym moje opisy, jak słodko
każdy ma swój styl.. pisze takie opisy jakie chce
a czytając twoje czułam jakby pisała je dziewczyna z podstawówkiale no wiesz o gustach się nie dyskutuje
a co do nabijanie opisów to zauważyłam że dodajesz opisy prawie post za postem, więc oczywiście znowu mówisz o sobie
a czemu twoje koleżanki cię nie chwalą?? może wcale nie masz takich świetnych opisów??
aha i dziękuje za to ze się urodziłam, tak tak jestem boska
"naprawdę" pisze się razem inteligentna dziewczynko* -
2011-01-30 15:14September_11Ja pie**olę ale talent
haha przyznaj się lepiej co masz z polskiego. Wgl to zauważyłam, że jakieś niespełnione ambicje masz i próbujesz się wyróżniać na wizażu, bo w życiu ci nie wychodzi. Za***iste jesteście
czym tu się podniecać, że jesteś tu dłużej niż ja? Po pierwsze - też kiedyś zaczynałaś, a po drugie nie sztuka na**erdalać po 50 byle jakich opisów dziennie. Napisz choć jeden dobry,
-
2011-01-30 15:14September_11Ja pier*olę ale talent
haha przyznaj się lepiej co masz z polskiego. Wgl to zauważyłam, że jakieś niespełnione ambicje masz i próbujesz się wyróżniać na wizażu, bo w życiu ci nie wychodzi. Zaje*iste jesteście
czym tu się podniecać, że jesteś tu dłużej niż ja? Po pierwsze - też kiedyś zaczynałaś, a po drugie nie sztuka na*ierdalać po 50 byle jakich opisów dziennie. Napisz choć jeden dobry,
-
2011-01-30 15:10September_11niepowtarzalny to otwarcie przyznam ci rację i cie nawet przeproszę. Ale na szczęście nie czeka mnie to, ponieważ ja i inni którym pokazywałam twoje opisy nie widzą u ciebie talentu. Takie opisy jak ty to może każdy przeciętny uczeń gimnazjum wymyślić
i jak myślałaś, że będę tak jak inni podlizywać się wam i pisać, że macie świetne opisy, to się myliłaś
Szczerze przyznam, że wiele osób ze statusem raczkowanie ma lepsze opisy niż co nie jedna zakorzeniona czy zadomowiona.
Jeśli twoje koleżanki uważają, że masz talent to świetnie, tak się składa, że ja tu jestem dlatego, że moje koleżanki mnie o to poprosiły bo podobają im się moje opisy i chcą, żebym je wymyślała. -
2011-01-30 15:09September_11nie mam zamiaru ci już odpisywać, bo ci fiu*a brak i czujesz się niewyżyta. Serdecznie cię dziewczynko pozdrawiam i na prawdę tobie życzę z całego serca WENY, bo wszystkie swoje opisy pisałaś chyba pod natchnieniem kieliszka i jakieś smętne i płytkie ci wyszły. A jeśli ktoś przyznaje ci, że ty masz talent, to sam musi być jeszcze lepszy, więc haha współczuję.
I nawet jak mam okres, to świetnie, ty go nie masz, bo jeszcze nie dojrzałaś, a pozatym nie jesteś kobietą, bo swoją inteligencją potwierdzasz przekonanie wśród mężczyzn, że kobiety są głupie, dlatego powinnaś wszystkie normalne osoby przeprosić za to, że urodził się ktoś taki jak ty. To musiała być wpadka, twoja mama powinna pozwać do sądu firmę "Durex". Może przynajmniej jakiegoś odszkodowania by się doczekała, bo z taką córką to na prawdę jej współczuję.pa skarbie
-
2011-01-30 13:42grisehahaha ty naprawdę myślisz ze jesteś taka genialna, cudowna, najmądrzejsza??
może i nie masz 12 lat ale w rozumie to dałabym ci jakieś 5 lat
weź się posłuchaj, ty jesteś nieźle poje*ana
a te twoje opisy są na takim samym poziomie jak twój iloraz inteligencji, czyli 'niskim'
i nie mam zamiaru się promować twoim kosztem, to by mi jeszcze zaszkodziło, niż w czymś pomogło, bo wcale nie uważam ze jesteś lepsza
aha i sama zaczęłaś tą kłótnie, ja tylko zwróciłam ci uwagę
i jak to napisała wreednia 'okres masz' ??! -
2011-01-29 20:34September_11Nie udaję śmiesznej tylko jest mi bardzo do śmiechu bo właśnie czytałam twoje opisy
co ty sobie myślisz, że ja mam 12 lat? nie i nie będę z tobą pisać bo to bez sensu, na żywo to bym ci poprostu zaje*ała w morde a taka dziecinada już mnie znudziła, więc jak mówiłam - pocałuj mnie w du*e, je*nij się w czoło i wyryj sobie na nim ten swój regulamin, wtedy każdy będzie wiedział, że go tak przestrzegasz.
I jak link, który wkleiłam był offtopem, to twoja gęba to dopiero wtopa. powinni cię stąd już dawno usunąć, bo to nie cyrk. To wszystko co miałam do powiedzenia i przestań się już promować moim kosztem, bo to że jestem od ciebie lepszato nie znaczy, że musisz się pode mnie podpinać i zwracać na siebie uwagę kłócąc się z kimś takim jak ja
narka i pozdrów swoich przyjaciół z kreskówki.
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:31.