Wizaz.pl - Conversation Between CaMa and papergirl

Wróć   Wizaz.pl > CaMa

Notka

Conversation Between CaMa and papergirl
Pokazuję wpisy gości od 1 do 1 z 1
  1. CaMa
    2010-07-08 19:10
    CaMa
    dziękuję.
  2. papergirl
    2010-07-08 17:52
    papergirl
  3. CaMa
    2010-07-08 17:32
    CaMa
    i tak ze zwykłej ciekawości, pokaż mi Twój post z którego teoretycznie spisałam te opisy i mój w którym one są.
  4. CaMa
    2010-07-08 16:02
    CaMa
    czyż ja zabroniłam Ci zwrócić mi uwagi ? nie. więc jak zdarzy się tak, iż znów wstawię Twój opis to upomnij mnie, ok ?
  5. papergirl
    2010-07-08 15:09
    papergirl
    Jak już chcesz komuś zwracać uwagę, że powtarza opisy, to nie bądź hipokrytką i sama ich nie powtarzaj. Bo niecały tydzień temu cały Twój post składał się z tych, dodanych jakiś czas wcześniej przeze mnie - przemilczałam.

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:49.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.