Wizaz.pl - Conversation Between absorbeed and Paralogiczna

Wróć   Wizaz.pl > absorbeed

Notka

Conversation Between absorbeed and Paralogiczna
Pokazuję wpisy gości od 1 do 0 z 0
  1. Paralogiczna
    2010-10-16 13:36
    Paralogiczna
    no bo fakt... uczucia ... zawsze piszę takie jak się czuję dlatego niekiedy to jeden wielki miks xd. Ehm uczucia to słabość ...
  2. absorbeed
    2010-10-16 13:28
    absorbeed
    nieeeee! to nie szajs. jak to czytam, wynika, że to twoje uczucia. a uczucia to nie szajs.
  3. Paralogiczna
    2010-10-16 13:24
    Paralogiczna
    no jak nie jak tak ;] Okradam Cię, Ty mnie ? Jak nie ma z czego okradać, bo to wszystko to szaajs ; *** ;d
  4. absorbeed
    2010-10-16 13:21
    absorbeed
    co to to na pewno nie. ja ciebie i to nałogowo.
  5. Paralogiczna
    2010-10-16 13:19
    Paralogiczna
    Ty mnie ? Chyba chciałaś napisać, że ja Ciebie ^ ^ ; D
  6. absorbeed
    2010-10-16 13:10
    absorbeed
    żaden badziew słoneczko! ** ; uwielbiam cię i ciągle okradam. ja teeeż
  7. Paralogiczna
    2010-10-16 13:06
    Paralogiczna
    słuchaaam ? nie no w szoku jestem, bo normalnie ja ? emm.. em.. zatkało mnie, bo przecież taki badziew piszę. Ouu to zaczynam się bać Twojego Miśka
  8. absorbeed
    2010-10-16 13:00
    absorbeed
    prze największym! i największą miłością. <3
    jak mój Miś się dowie, to mnie chyba pogoni.
  9. Paralogiczna
    2010-10-16 12:59
    Paralogiczna
    ja Twym bóstwem ? Chyba sobie żartujesz Pierniczku <3
  10. absorbeed
    2010-10-15 23:08
    absorbeed
    bóstwo me. ** ;

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:26.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.