Wizaz.pl - Conversation Between villete and ula_ka

Wróć   Wizaz.pl > villete

Notka

Conversation Between villete and ula_ka
Pokazuję wpisy gości od 1 do 0 z 0
  1. villete
    2013-06-25 22:49
    villete
    Hehe, powodzenia
  2. ula_ka
    2013-06-25 22:18
    ula_ka
    Tak myślałam Wypatrzyłam jeszcze serum rozjaśniające, chyba zacznę od tego i retinol wprowadzę troszkę później. Tygodnia mi nie starczy na te wszystkie zabiegi hahahaha
  3. villete
    2013-06-25 22:08
    villete
    Hehe, nie martw się, od kosmetyków docelowo przeznaczonych dla starszej grupy odbiorców nie zestarzejesz się Dużo kobiet tak przyjęło, że trzeba się trzymać tej przynależności wiekowej sugerowanej przez producenta, ale z reguły kosmetyki dla dojrzałych są po prostu bogatsze w dobroczynne składniki aktywne, z reguły też są bardziej nawilżające, zakładając, ze osoba starsza ma skórę suchą, a osoba młodsza tłustą z trądzikiem, więc często kosmetyki dla młodych osób mają działanie wysuszające. Niemniej jedno i drugie serum pomoże
  4. ula_ka
    2013-06-25 20:37
    ula_ka
    Villete, witam
    Chciałabym Cię troszkę dokładniej podpytać o rożne rzeczy, a przy tym nie zaśmiecać wątku o kosmetykach nietestowanych na zwierzakach
    Więc poszukałam tego serum z retinolem i jest ono przeznaczone dla cery dojrzałej... Mam 32 lata, skórę suchą i zagwozdkę, czy moja cera jest już dość dojrzała do takich kosmetyków? Tak pomyślałam, że może na początek takie serum będzie dla mnie ok:
    http://www.biochemiaurody.com/sklep/serum-retinol.html
    Ma mniejsze stężenie retinolu, bo 0,5%.
    Jak myślisz?
    Pozdrawiam gorąco!

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.