Wizaz.pl - Conversation Between nikki999 and Renia90

Wróć   Wizaz.pl > nikki999

Notka

Conversation Between nikki999 and Renia90
Pokazuję wpisy gości od 1 do 0 z 0
  1. nikki999
    2009-01-30 13:33
    nikki999
    haha widzisz będziesz miała na przyszłość sprawdzone, z kim już na pewo nie pójdziesz

cieszę się, że zabawa się udała

buziaczki
  2. Renia90
    2009-01-30 13:32
    Renia90
    pomimo denerwującego mnie stale partnera bawiłam się świetnie
    muzyka była świetna! (mieliśmy i orkiestrę i dj'a), jedzenie i obsługa też w porządku
    tak więc nie psułam sobie zabawy korzystałam ile się dało
    wyszłam coś przed 5 nad ranem

buziak
  3. nikki999
    2009-01-30 12:50
    nikki999
    No i jak po tej zabawie ?
  4. nikki999
    2009-01-19 17:33
    nikki999
    Było super, dzięki, że pytasz Macie przygotowany jakiś program artystyczny?
  5. Renia90
    2009-01-19 16:45
    Renia90
    wyczytałam, że Ty już po studniówce.. i jak było?
    ja mam teraz w piątek
    pozdrawiam gorąco w te chłodne dni

odp: coś tam jest, ale szczerze to nie wiem nawet co bo mamy taką wychowawczynię, że nawet nie wiemy jaki zespół/orkiestra będzie grała heh zdam relacje po zabawie

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.