Wizaz.pl - Conversation Between Inna_odCiebie and magiczne chwile

Wróć   Wizaz.pl > Inna_odCiebie

Notka

Conversation Between Inna_odCiebie and magiczne chwile
Pokazuję wpisy gości od 1 do 1 z 1
  1. Inna_odCiebie
    2011-09-26 18:28
    Inna_odCiebie
    dziękuję
  2. magiczne chwile
    2011-09-26 16:24
    magiczne chwile
    ja także nie mam weny, w sumie nie umiem tworzyć niczego sensownego, więc kradnę i kradnę.. ale co Ty gadasz! Świetne masz teksty!
  3. Inna_odCiebie
    2011-09-26 15:17
    Inna_odCiebie
    ps. Twoje też
  4. Inna_odCiebie
    2011-09-26 15:15
    Inna_odCiebie
    też uwielbiam opisowy, ale nieustannie cierpię na brak weny. także głównie kradnę

5. magiczne chwile
    2011-09-25 17:26
    magiczne chwile
    Już zdążyłam to zauważyć! praktycznie cały czas mam go włączonego i czekam na nowe wpisy na opisowym ;D

czarujesz! ;*
  6. Inna_odCiebie
    2011-09-25 16:34
    Inna_odCiebie
    witaj!
    miło widzieć znajomą lokalizację) ostrzegam: wizaż uzależnia ;P
  7. magiczne chwile
    2011-09-25 16:13
    magiczne chwile
    <3

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.