Wizaz.pl - Conversation Between misiok and CookieCrisp

Wróć   Wizaz.pl > misiok

Notka

Conversation Between misiok and CookieCrisp
Pokazuję wpisy gości od 1 do 1 z 1
  1. misiok
    2010-12-19 12:48
    misiok
    Kuki
    Chcę Cię!
  2. CookieCrisp
    2010-11-04 22:27
    CookieCrisp
    <3
    niedługo się pojawie, ale jak na razie to nie mam w ogóle czasu. nauki od gromaa, w weekend postram sie cos dodać
  3. misiok
    2010-11-04 18:30
    misiok
    pamiętam.
  4. misiok
    2010-08-27 10:17
    misiok
    Będę czekać z utęsknieniem
  5. CookieCrisp
    2010-08-26 13:37
    CookieCrisp
    Słoneczko, na razie daje sobie spokój z opisowym jeśli znajdę więcej czasu, to obiecuję ,ze wrócę ; **
  6. misiok
    2010-08-24 21:43
    misiok
    Kosiane, gdzie ty mi zniknęłaś?
    Ja ciebie chcę!
  7. misiok
    2010-08-17 09:59
    misiok
    Oj tam, gust też niezły
    Ale ja już Cię wychwalać nie będę, jeszcze w samouwielbienie mi tu popadniesz :P
  8. CookieCrisp
    2010-08-16 22:35
    CookieCrisp
    ojaa... ale większosc ostatnio daodaje nieswoich ;D bo brak weny jak na raziee ;p ale fajnie ,ze sie podobaa ; **
  9. misiok
    2010-08-16 21:23
    misiok
    Czemu człowieniu ty tak świetnie piszesz? Znowu troszkę podebrałam Ach, zazdroszczę talentu..

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.