Wizaz.pl - Conversation Between misiok and jagodkowa

Wróć   Wizaz.pl > misiok

Notka

Conversation Between misiok and jagodkowa
Pokazuję wpisy gości od 1 do 0 z 0
  1. misiok
    2010-08-31 20:16
    misiok
    brak mi Ciebie
  2. misiok
    2010-08-28 14:30
    misiok
    Jagodkowa, dupkuu przychodź tu !!
  3. jagodkowa
    2010-08-27 10:45
    jagodkowa
    lajtowo ziombel ;d
    ja też ogarniam,łóżeczko składam i jeszcze zdjęcia robię na wymiankę. ; *
  4. misiok
    2010-08-27 10:42
    misiok
    1522090 pisz ziomek tylko będę miała trochę wolny zapłon, bo ogarniam pokój
  5. jagodkowa
    2010-08-27 10:38
    jagodkowa
    może mogę pomóc ?
    właśnie jak ich zaatakują jagodowe misiaczki to będą mieli ;D
    my mamy sok z gumijagód i ich pokonamy nie ruszając się z miejca ; DD
    ja też się zastanawiam nad pewną sprawą,ale jest ona za bardzo ważna żeby napisać ją 'publicznie' . ;p
    więc bądź tak miła Kochana ; *** i podaj mi na privie czy gdzie tam wolisz swoje gg ;p
  6. misiok
    2010-08-27 10:34
    misiok
    A ja wzięłam się za porządki :P
    Przede mną dziś trud =ny wybór, strasznie się boję..
    Jagódka i Misiok dadzą radę! Nie ma to tamto, zbiją wszystkich na kwaśne jabłko i koniec kropeczka! Strach się bać! Uciekajcie frajerzy, bo utrzem wam nochala !:P
  7. jagodkowa
    2010-08-27 10:25
    jagodkowa
    'i' jest debeszt Koteczku, nie. Misiaczku xd bo Ty nie potrafisz zapanować nad takim urządzeniem jak 'chłopak' ;D Ja do czasu też się nimi przejmowałam,a teraz to już haj lajf ;p Trzeba krótko trzymać,a jak nie pasuje to goodbay sayonara [wypier. papier xd ;p ]
    Damy radę,ja się dobrze biję więc jakby co to wiesz. Alarm do Jagódki i ich wszystkich załatwi co krzywdzili Misiaczka mojego ; **
    -wybacz,za zapłon w odpisywaniu ale zamuliłam dupkę bo pisałam opisy w wątku naszym ; DD
  8. misiok
    2010-08-27 09:46
    misiok
    ooch ja marzeniuje ile się da i nadzieję też mam. i czas na to tracę i potem i tak mi się życie wali i tak i ooo. wiem.. za dużo 'i'...
  9. jagodkowa
    2010-08-27 09:42
    jagodkowa
    kurczaś ;D .
    ale to może wiesz,jeszcze się przyśni jakiś taki sexi misiaczek ; DD
    trzeba wierzyć w marzenia,Kochana xd. ; **
  10. misiok
    2010-08-26 21:22
    misiok
    żadne ciacho się nie śniło

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.