Wizaz.pl - Conversation Between misiok and beybexd

Wróć   Wizaz.pl > misiok

Notka

Conversation Between misiok and beybexd
Pokazuję wpisy gości od 1 do 0 z 0
  1. beybexd
    2011-07-21 14:10
    beybexd
    dzień dobry
  2. beybexd
    2010-08-28 13:34
    beybexd
    no wlasnie...;p

ee idzie sie w tym pogubic
  3. misiok
    2010-08-28 13:24
    misiok
    ogólnie, sama sobie bym zaufała czyli można powiedzieć, że istnieją tacy ludzie
  4. beybexd
    2010-08-28 13:19
    beybexd
    niby sie pamieta..ale ciagle wierze w to (moze i niwnie) ze sa ludzie ktorym mozna ufac... no i ciagle zycie mi udowadnia tylko to ze zle mysle....
  5. misiok
    2010-08-27 19:59
    misiok
    wiem, że ludziom nie można ufać.. przekonałam się juz o tym kilkukrotnie i zapamiętam to na zawsze.
  6. beybexd
    2010-08-27 18:53
    beybexd
    oh... ja wiem jak to jest... a jak cholernie boli...moja przyjazn trwala....11lat... teraz niechaj idzie sobie i robi co chce...zycze jej powodzenia ! ;D
  7. misiok
    2010-08-26 18:47
    misiok
    ''przyjaciel to ktos kto wie dobrze jak ladnie obrobic ci dupe...''
    Sama się o tym po raz kolejny z rzędu, ostatnio przekonałam..
    Świetne

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.