Wizaz.pl - Conversation Between Margot45 and joasiak1

Wróć   Wizaz.pl > Margot45

Notka

Conversation Between Margot45 and joasiak1
Pokazuję wpisy gości od 1 do 0 z 0
  1. Margot45
    2012-05-15 09:28
    Margot45
    Dziękuję
  2. joasiak1
    2010-01-08 14:45
    joasiak1
    A co Ci napisałam?
  3. Margot45
    2010-01-08 10:49
    Margot45
    Joaś, czy Ty jestes Dyrektorem Handlowym w pewnej firmie w Złotowie? Bo właśnie taka pani przysłała mi bardzo oficjalnego maila
  4. Margot45
    2008-12-23 14:20
    Margot45
    Joasiu, ja Tobie życzę aby swięta minęły w pogodnej atmosferze a nadchodzący Nowy Rok przyniósł wiele radości i powodów do zadowolenia z zycia. Sciskam serdecznie Margot
  5. joasiak1
    2008-12-23 12:22
    joasiak1
    Małgosiu, dużo dobrego dla Ciebie na nadchodzące Święta i nowy rok - spokoju, radości ze spotkania z bliskimi, miłości dużo i słońca. Żebyś miała wokół siebie takie osoby, jaka sama jesteś. Ściskam
  6. Margot45
    2008-10-09 12:55
    Margot45
    Joasiu, dziękuję ja trzymam za Ciebie, damy radę i (kiedyś) będzie dobrze
  7. Margot45
    2008-06-06 23:04
    Margot45
    Bardzo bardzo dziękuję po prostu... trochę za dużo tego na raz się zwaliło, ale będe się trzymać, obiecuję
  8. joasiak1
    2008-06-06 20:59
    joasiak1
    Małgosiu, ściskam mocno - sama mam ostatnio nieciekawy okres w życiu, więc coś wiem o takim samopoczuciu. Życzę Ci, żeby co złe szybko się wyprostowało

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:48.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.