Wizaz.pl - Conversation Between Margot45 and justynaneyman

Wróć   Wizaz.pl > Margot45

Notka

Conversation Between Margot45 and justynaneyman
Pokazuję wpisy gości od 1 do 1 z 1
  1. Margot45
    2013-06-05 08:13
    Margot45
    Nie za ma co
  2. justynaneyman
    2013-06-05 08:11
    justynaneyman
    Kochana jesteś! Tak się cieszę! Właśnie przeczytałam - wielki buziak!
  3. Margot45
    2013-06-05 08:05
    Margot45
    Ano niestety ale artykuł już mamasz na @, wysłałam na ten adres, który podajesz na blogu.
  4. justynaneyman
    2013-06-04 17:48
    justynaneyman
    Matko święta, rozdarta morda to szefowa???
  5. Margot45
    2013-06-04 11:13
    Margot45
    Ładnie piszą, i dobrze! Nie wiem, czy oni ten magazyn dystrybuują tylko w prenumeracie, jak dotrę jutro przed rozdartą mordą, to Ci go zeskanuję i podeślę :ehem;
  6. justynaneyman
    2013-06-03 18:10
    justynaneyman
    o! dziękuję za info - muszę jakoś dotrzeć do tego artykułu, ciekawa jestem, co piszo
    Cieszę się, że napisałaś, jeszcze raz dziękuję!
  7. Margot45
    2013-06-03 08:12
    Margot45
    Właśnie przeczytałam artykuł o Twojej wystawe w High Living, które przyszło do szefowej

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:33.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.