Wizaz.pl - Conversation Between Margot45 and passero

Wróć   Wizaz.pl > Margot45

Notka

Conversation Between Margot45 and passero
Pokazuję wpisy gości od 1 do 0 z 0
  1. passero
    2012-08-08 21:56
    passero
    Margosiu, dziękuję Ci bardzo. Chyba kupię, zwłaszcza, że kusi mnie jeszcze żel do mycia. Pozdrawiam serdecznie i życzę dobrego czwartku
  2. Margot45
    2012-08-08 15:51
    Margot45
    Taaaak... jeśli to ma być zachowanie na zasadzie "kto się lubi, ten sięczubi" to znaczy, ze ona jest we mnie ślepo i głucho zakochana dziś darła mordę na mnie, dlatego, ze kancelaria nam przysłała wezwanie do zapłaty - na mnie się darła, czemu tak dużo A bo ja wiem, skoro tyle nie zapłącili too teraz i dużo.
    Lecę do swojego amanta, miłego popołudnia
    I pomyśl, czy chcesz kremik to poszukam pojemniczka!
  3. passero
    2012-08-08 15:41
    passero
    Wiesz, moja mama była kiedyś u pewnego chiropraktyka, ze względu na ból kręgosłupa. Po wizycie opowiadała, że w któryms miejscu na uchu zastosował Jej elektroakupunkturę bodaj i wtedy czuła "prąd" w nodze
    Zatem może niekoniecznie trzeba wygrzewać ucho by ucho wyleczyć
    Kto wie, kto wie?
    Ludzki organizm ma jeszczze wiele tajemnic

A rozworę kojarzę
    To ta co świata poza Tobą nie widzi
  4. Margot45
    2012-08-08 15:04
    Margot45
    Do 17.00.

Ty po prostu nie masz takiej szefowej, jak moja. Poczytaj sobie, piszę o niej dużo i namiętnie pójdę sobie do lekarza jutro rano, do drugiego w piątek - a na wieczór mam owszem, plany rozgrzewajace, aczkolwiek niekoniecznie dotyczą one ucha
  5. passero
    2012-08-08 15:00
    passero
    To do której Ty pracujesz? Ja tam uważam, że nie powinnaś wracać do pracy tylko odrazu do gabinetu hop a jutro do laryngologa.No ale ja nie jestem Margotką

To może przynajmniej nagrzej je dzisiaj.

6. Margot45
    2012-08-08 14:43
    Margot45
    Nie mam żadnych żywych roślin w mieszkaniu, nawet te biurowe przy mnie więdną

Wiesz, to nie jest taki ból, żebym nie mogła wytrzymać - jak przy zapaleniu ucha np. Normalnie pracuję, rozmawiam, aparat noszę. To jest bardziej uczucie dyskomfortu, nawet proszków przeciwbólowych nie biorę. Ale, ze to trudne miejsce do obejrzenia i zaaplikowania sobie czegokolwiek, to wolę niech to fachowiec obejrzy w początkowym stadium.

Ale powiem Ci, ze byłam pod wrażeniem: 14.30, wyszłam do przychodni, z miejsca mnie zapisali z dnia na dzień - i chcieli nawet dziś, no ale wiesz, nie zwolnię się z pracy....

Za to pójdę chyba po nowe okulary - nic u Ciebie na tym zielonym tle nie widać
  7. passero
    2012-08-08 14:31
    passero

Co prawda wolałabym, by ten piątek był już dzisiaj...
    Bolące ucho to coś okropnego, bo przecież żaden środek znieczulający nie pomaga.
    A nagrzewasz je gdy jesteś w domu?
    Może sprobuj natrzeć z tyłu ucha spirytusem kamforowym albo olejkiem i otulić ucho watą (i zamocować ją jakos przepaską czy czymś ) No o listek geranium dobrze w ucho wsadzić... tylko nie za głęboko.
    Pomiędlić najpierw w palcach, by stał się mięki i wilgotny od soku.
    Masz geranium? Ładnie pachnie - powinnaś mieć

8. Margot45
    2012-08-08 14:03
    Margot45
    No dobra, zmobilizowałas mnie już byłam w normalnej przychodni zapisać się do lekarza, na jutro jestem umówona po skierowanie a na piątek do laryngologa. Dziękuję za wirtualnego kopniaczka
  9. Margot45
    2012-08-08 12:39
    Margot45
    Oj tam, oj tam - zwsze mam drugie a poważnie - nie mam kidy zadzwonić, serio serio

Nie, kremy Isany nie wydają mi się lepkie, mam i do twarzy i do ciała i obydwa bardzo lubię, obydwa się super wchłaniają. Fitomed mamy obie z Terenia ten sam - nawilżajacy. Półtłustego bym pod podkład jednak nie nałożyła....
  10. passero
    2012-08-08 12:04
    passero
    Oj, Margosiu! Proszę Cię bardzo - zadbaj o ucho!!! Twoje ono! Własne od urodzenia - nie traktuj go po macoszemu
    A mówiąc poważnie, mówię to samo - zadbaj o ucho.
    Pewnie, że mozna radzić też inaczej: a to wacik nasączony w soku czosnkowym wsadź; a to kropelki do nosa dla dzieci wkropl...
    Ale wiadomo, najlepiej żeby laryngolog...
    Margosiu, nooo... dzwoń gdzie trzeba! umawiaj się!

A jeszcze wracając do Fotomedu to stosujesz nawilżajacy czy półtłusty krem?
    Co do kremów z mocznikiem to one mi sie takie lepkie wydają... Tobie nie?

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:54.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.