Wizaz.pl - Conversation Between Margot45 and ragutka

Wróć   Wizaz.pl > Margot45

Notka

Conversation Between Margot45 and ragutka
Pokazuję wpisy gości od 1 do 0 z 0
  1. Margot45
    2013-04-19 13:15
    Margot45
    To ja zajrzę do Hali w przyszłym tygodnu i jakby co, dam znać po prośbie
  2. ragutka
    2013-04-19 13:08
    ragutka
    To sprawdź tam a jakby nie było to ja też za jakiś czas ale jeszcze w tym mc. będę tam na Ursynowie to mogłabym kupić tez coś dla Ciebie - tam mają największy wybór
  3. Margot45
    2013-04-19 12:45
    Margot45
    O widzisz, jakaś Ty mądra? jak będzie w HM to sobie po 1-szym kupie, jedno i drugie (na razie jestem goła i bosa). Mnie na marce nie zależy, tylko na efekcie - a tak mam przesuszoną skórę, ze dosłownie mi pęka i się łuszczy mam w Sochaczewie jakiś sklep z kosmetykami naturalnymi, ale ceny tam mają z Marsa a na Allegro mi się nie chce zamawiać ze wzgledu na czekanie - ja bym chciała od razu pomacać i użyć
  4. ragutka
    2013-04-19 12:40
    ragutka
    W fitomedzie maja świetne czyste masło shea za 10 zł słoik - nie jest może tak komfortowe w użyciu jak to l'occitanowe - trzeba troszkę popracować przy smarowaniu ale efekt jest super - mojej córce ratuje przesuszone ręce. A mają jeszcze kakaowe masło ale tego nie próbowałam
  5. Margot45
    2013-04-19 12:14
    Margot45
    A nie, to mi zdecydowanie nie po drodze a też się troszkę napaliłam na ten krem nr 7, chce mi się jakiegos nowego mazidła, a ichnie lubię. Jeszcze by mi się chciało tego L`Occitane z masłem shea, co mi przesłałaś próbasa, ale na to poczekam, aż wygram na loterii
  6. ragutka
    2013-04-19 12:11
    ragutka
    Małgosiu, ja do ich firmowego sklepiku jeżdżę na Ursynów, w pobliżu Megasamu - nie wiem czy Ci bardziej po drodze.
    Ale mają tylko do 16 otwarte i nie zawsze mi pasuje.
  7. Margot45
    2013-04-19 11:55
    Margot45
    Agatka, a gdzie Ty podjeżdżasz po te fitomedowe specyfiki? Bo może mi bardziej po drodze niż do Hali Mirowskiej?
  8. Margot45
    2013-03-06 13:33
    Margot45
    W całości, nawet dziś sobie użyłam
  9. ragutka
    2013-03-06 13:31
    ragutka
    Ups, to żem coś kiepsko spakowała - ale co najważniejsze to w całości, mam nadzieję.
    I bardzo dziękuje też
  10. Margot45
    2013-03-04 15:20
    Margot45
    Agatka, paczuszka dziś dotarła, dziękuję
    Balsam od razu rozdziewiczyłam przy otwieraniu koperty

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:54.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.