Wizaz.pl - Conversation Between starsza pani and Dzozefina

Wróć   Wizaz.pl > starsza pani

Notka

Conversation Between starsza pani and Dzozefina
Pokazuję wpisy gości od 1 do 0 z 0
  1. Dzozefina
    2009-04-11 14:21
    Dzozefina
    Danusiu !

Dużo, dużo zdrowia oraz pogodnych i spokojnych Świąt Wielkanocnych w gronie Najbliższych życzy

Danka - Dzozefina.
  2. Dzozefina
    2008-08-27 21:16
    Dzozefina
    Danusiu !
    Bardzo się cieszę, że Ci się podoba. Dziękuję, że interesujesz się moimi pracami.
    Ostatnio nie mogę dojść do ładu z zajęciami, z czasem, cały mój porządek jest zakłócony przyjazdami, wyjazdami. Tęsknię już do pluchy jesiennej, kiedy już nic nie wygoni mnie z domu, założę ciepłe kapciuszki i będę sobie siedzieć z igłą lub szydełkiem w ręku. Pozdrawiam serdecznie .
  3. starsza pani
    2008-08-27 20:48
    starsza pani
    Dzozefino,Polowanie-cudo.
  4. starsza pani
    2008-05-30 15:47
    starsza pani
    Dzozefino,jest mi dzisiaj bardzo,bardzo żle.Ale Twój optymistyczny stosunek do życia,siła w trzymaniu się prosto jest dla mnie impulsem do powiedzenia sobie;...eeee tam.Sciskam
  5. Dzozefina
    2008-05-28 22:51
    Dzozefina
    Oj, bardzo, bardzo Cię lubię .
    Powiem Ci w tajemnicy - ten "Ktoś" semestry zaliczał na Bemowie, a razem zajadaliśmy się W-Zetkami w barze "Praga". Najlepszy, wg mego smaku i ówczesnych możliwości finansowych, barszcz ukraiński i pierogi ruskie /uwielbiam/ serwowano w barze, do którego zapraszała łypiąc to jednym, to drugim okiem neonowa krówka /okolice Pl.Konstytucji/. To były czasy - byłam wtedy o kilkadziesiąt kilogramów młodsza i nie szkodziły memu zdrowiu ani W-Zetki, ani pierogi, czy też przepyszne rogaliki orzechowo-miodowe z cukierni obok Politechniki. A teraz co? Garść pigułek na śniadanie, druga - zamiast deseru po obiedzie i jeszcze parę wieczorem.
    C`est la vie! . Dobrej nocy i pięknego dnia jutrzejszego i następnych życzę .

6. Dzozefina
    2008-05-27 21:44
    Dzozefina
    Danusiu! Muszę Ci się pożalić. Napisałam o tym, jakie to miłe wspomnienia wzbudziła we mnie Wasza rozmowa o Warszawie i coś mi zjadło ten post na "sześćdziesiątkach+".
    Miłych snów Ci życzę.
  7. Dzozefina
    2008-05-25 16:37
    Dzozefina
    Starsza Pani ! Dzięki, jak widzisz jestem pojętną uczennicą. No, bo "mądrej głowie dość pałką w łeb" - .

Sznupa - sznupka /nie szlupa/ - twarz, buźka, mordka. "Mocny w sznupie" - to poznańskie powiedzenie o kimś "mocnym w gębie" .

- dla Ciebie!
  8. Dzozefina
    2008-05-24 20:50
    Dzozefina
    Danusiu, dzięki! Jak zwykle jesteś niezawodna. Ja wczoraj tak ganiałam się z Luną po profilach, PW i wątkach.
    Skąd wzięłaś tą wyszczerzoną zieloną sznupkę?
    Muszę przepisać na kartkę instrukcję i wracam na swój profil.
    Dobranoc - Dżozefina.
  9. starsza pani
    2008-05-24 12:50
    starsza pani
    Odpowiedz na pytanie umiesciłam w swoim profilu.Glupieję co ,gdzie i kiedy pisać;w wątku? w PW? w profilu? a jeśli to w czyim?
  10. Dzozefina
    2008-05-24 09:08
    Dzozefina
    No i zdublowało.
    Masz za to podwójne buziaki - pa! pa!

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:27.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.