Więcej informacj oraz odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania, znajdziesz pod pod adresem: FAQ rozłączenie
Mamy nadzieję, że okażą się pomocne.
Informacja o rozdzieleniu kont została wysłana na email, przypisany do konta, jeśli jej nie dostałyście, możliwe, że wpadła do Spamu - prosimy, sprawdźcie także folder Spam w swoim programie pocztowym.
Danusiu ! Bardzo się cieszę, że Ci się podoba. Dziękuję, że interesujesz się moimi pracami.
Ostatnio nie mogę dojść do ładu z zajęciami, z czasem, cały mój porządek jest zakłócony przyjazdami, wyjazdami. Tęsknię już do pluchy jesiennej, kiedy już nic nie wygoni mnie z domu, założę ciepłe kapciuszki i będę sobie siedzieć z igłą lub szydełkiem w ręku. Pozdrawiam serdecznie .
Dzozefino,jest mi dzisiaj bardzo,bardzo żle.Ale Twój optymistyczny stosunek do życia,siła w trzymaniu się prosto jest dla mnie impulsem do powiedzenia sobie;...eeee tam.Sciskam
Oj, bardzo, bardzo Cię lubię .
Powiem Ci w tajemnicy - ten "Ktoś" semestry zaliczał na Bemowie, a razem zajadaliśmy się W-Zetkami w barze "Praga". Najlepszy, wg mego smaku i ówczesnych możliwości finansowych, barszcz ukraiński i pierogi ruskie /uwielbiam/ serwowano w barze, do którego zapraszała łypiąc to jednym, to drugim okiem neonowa krówka /okolice Pl.Konstytucji/. To były czasy - byłam wtedy o kilkadziesiąt kilogramów młodsza i nie szkodziły memu zdrowiu ani W-Zetki, ani pierogi, czy też przepyszne rogaliki orzechowo-miodowe z cukierni obok Politechniki. A teraz co? Garść pigułek na śniadanie, druga - zamiast deseru po obiedzie i jeszcze parę wieczorem. C`est la vie! . Dobrej nocy i pięknego dnia jutrzejszego i następnych życzę .
Danusiu! Muszę Ci się pożalić. Napisałam o tym, jakie to miłe wspomnienia wzbudziła we mnie Wasza rozmowa o Warszawie i coś mi zjadło ten post na "sześćdziesiątkach+".
Miłych snów Ci życzę.
Danusiu, dzięki! Jak zwykle jesteś niezawodna. Ja wczoraj tak ganiałam się z Luną po profilach, PW i wątkach.
Skąd wzięłaś tą wyszczerzoną zieloną sznupkę?
Muszę przepisać na kartkę instrukcję i wracam na swój profil.
Dobranoc - Dżozefina.