Wizaz.pl - Conversation Between awia and Hultaj

Wróć   Wizaz.pl > awia

Notka

Conversation Between awia and Hultaj
Pokazuję wpisy gości od 1 do 0 z 0
  1. awia
    2008-09-17 18:49
    awia
    i gdzie żeś się babo podziala?
    troche wstyd, tak po angielsku?
  2. awia
    2008-05-08 21:55
    awia
    prawie jak karma, ale chociaz moze nam nie zabiorą zabaweczki
  3. Hultaj
    2008-05-08 21:46
    Hultaj
    dodałam się? dodałam? ja Cię już mam? bo w teczuszcce widze, że chyba tak

powinno się załączyć wszystko, do licha, jeszcze nie ogarniam tych zmian i dziwnie mi

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.